Barbu pune ghetele în cui! „În Constanța, doar Farul contează!”

24 Feb. 2012, 16:57 Liga 2
Barbu pune ghetele în cui!**

Cel mai longeviv jucător al FC Farul din ultimul deceniu, fundașul Ion Barbu, a decis să pună ghetele în cui și să îmbrace, cel puțin pentru o perioadă, treningul de antrenor secund al „marinarilor”.

Contactat telefonic, Barbu a vorbit despre campania de transferuri din această iarnă, despre șansele echipei în retur și despre marele derby cu Viitorul, care se va juca încă din a doua etapă a returului.

„Sorin Paraschiv și Vali Badea s-au integrat foarte repede în echipă. Băieții i-au primit cu brațele deschise și s-au bucurat că vor avea alături de ei doi jucători cu experiență, care au câștigat trofee importante și au jucat în fazele superioare ale cupelor europene. Venirea lor la echipă a însemnat automat creșterea valorii lotului și sporirea șanselor de promovare, însă mai e mult până acolo. Referitor la comparațiile care se fac între noi și Viitorul, pot să spun, sincer, că nu le înțeleg sensul. Eu știu una și bună, așa cum o zic suporterii fariști, o spun și eu, cu mâna pe inimă: «În Constanța, doar Farul contează!» Sper ca acest lucru să se vadă și pe teren, la meciul direct. Nu poate fi vorba de rivalitate între cele două echipe, pentru că Viitorul este o echipă nouă, iar Farul una de tradiție. Chiar dacă ei sunt acum pe primul loc, asta nu înseamnă că sunt mai buni ca noi. Din păcate, eu nu voi mai juca în retur, îmi pare foarte rău, însă așa este în sport, vine o vreme când trebuie să pui ghetele în cui. Nu am mai făcut toate antrenamentele în pregătire și nu aș face față în campionat, deci se poate spune că Ion Barbu s-a retras”, a declarat secundul Farului.

În ceea ce privește programul echipei, Farul are programat, sâmbătă, un meci amical cu Steaua, la Mogoșoaia însă asupra acestuia planează un semn de întrebare.

Sursa: Cuget Liber

24 Feb. 2012, 16:57 Liga 2
Pe aceeași temă