Balint vrea trei puncte la Buzău: „Ne-ar menține cu șanse reale în cursa pentru locul 6”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 12:39 Liga 2
Balint vrea trei puncte la Buzău:**

Cei de la Unirea Tărlungeni nu au avut mult timp să savureze primul succes din 2014, 1-0 cu ACS Berceni. Elevii lui Laszlo Balint au plecat ieri la Buzău, pentru meciul cu formația locală, Gloria, programat astăzi de la ora 15.00.

„Cu siguranță va fi un meci foarte dificil, gazdele fiind într-o situație delicată, după un început ezitant în acest sezon de primăvară. Pentru noi, cele trei puncte sunt esențiale, în primul rând pentru clasamentul play-out, și apoi, pentru că un eventual succes la Buzău ne-ar menține cu șanse reale în cursa pentru locul 6, ultimul de play-off. Suntem în obiectiv, dar fiecare punct pus în joc este foarte important, mai ales ca sezonul regulat se apropie de final. Chiar dacă avem și jucători indisponibili, eu sunt convins că toți băieții sunt determinați să facă un joc bun și un rezultat pe măsură”, preciza antrenorul echipei brașovene, citat de monitorulexpres.ro.

Pentru meciul cu Gloria Buzău, Balint nu va putea conta pe Dumbravă, suspendat, iar Vlăsceanu și Antoche au probleme medicale. Înaintea meciului de astăzi, Unirea ocupă locul 7 cu 20 de puncte, iar Gloria Buzău se află pe locul 8 cu 19 puncte.

 

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 12:39 Liga 2
Pe aceeași temă