Bădoi a fost demis de la FC Clinceni: „Noul antrenor este Abăluță și are ca obiectiv promovarea”

Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 18:51 Liga 2
Bădoi a fost demis de la FC Clinceni:**

Parcursul slab din play-off nu a adus doar schimbarea antrenorului principal al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, ci și a lui Valentin Bădoi. Tânărul tehnician a fost demis în această dimineață de la FC Clinceni, formație ce a căzut pe locul patru în Seria I, la patru puncte distanță de al doilea loc promovabil ocupat de Unirea Slobozia.

Valentin Bădoi a fost demis în această dimineață, conform IlfovSport, în urma unei ședințe la care a participat și președintele Dan Lăzărescu. Tot atunci, jucătorii echipei ilfovene și-au aflat și noul antrenor: Marcel Abăluță, cel care a ocupat până acum funcția de director sportiv.

Înfrângerea de pe teren propriu cu Rapid București, 1-2, și egalul de la ACS Berceni, 2-2, i-au fost fatale lui Bădoi.

„Aflați cam repede informațiile. Este adevărat, Vali Bădoi nu mai este antrenorul echipei noastre, îi mulțumim pentru tot ce a realizat în acești doi ani și sperăm să rămână tot în cadrul grupării. Vom vedea, cert este că nu va mai pregăti echipa în acest play-off. Noul antrenor este Abăluță, are ca obiectiv promovarea. Știu că este foarte greu, dar nu imposibil. Trebuie să nu mai facem pași greșiți. Sper să reușim”, a spus, pentru IlfovSport, Dan Lăzărescu.

Valentin Bădoi a venit în 2012 la ACS Buftea, care între timp a devenit FC Clinceni.

Marius ANGHEL 28 Apr. 2014, 18:51 Liga 2
Pe aceeași temă