Bădic și Marjanovic sunt incerți pentru meciul cu FCM

18 Apr. 2012, 10:42 Liga 2
Bădic și Marjanovic** sunt incerți pentru meciul cu FCM

Apropiată la un singur punct distanță de ocupanta celui de-al doilea loc ce duce în Liga I în urma seriei de patru victorii consecutive din ultima perioadă, formația ieșeană are probleme serioase de la revenirea în activitate după minivacanța de Paște. Doi dintre jucătorii care au pus umărul consistent la reintrarea cu șanse a CSMS în cursa promovării – atacantul sârb Marjanovic și mijlocașul stânga Bădic – nu au foarte multe speranțe să intre pe teren și în fața Bacăului, sâmbătă, în etapa a XXII-a din Seria I.

Prezența lor în jocul cu gruparea lui Ghiță Poenaru era, însă, oarecum de anticipat, ținând cont că amândoi au părăsit terenul accidentați în meciul cu CF Brăila (scor 3-0). Bădic a ieșit de pe gazon după numai 11 minute cu dureri la genunchi, fiind înlocuit cu Ciucur, care, culmea!, nici măcar aceasta nu este complet refăcut după problemele medicale din ultima perioadă, ultimul având, totuși, cele mai mari șanse dintre cei trei să evolueze în penultima zi a săptămânii. Cu câte două goluri la activ în partidele cu FC Snagov (scor 5-0) și la Callatis Mangalia (4-1), de fiecare dată sârbul deschizându-le ieșenilor drumul spre succes, ultima achiziție a echipei din Copou, Marjanovic, acuză probleme la coloană, care, în plus, nu par deocamdată deloc ușoare. Ceea ce-i îngrijorează foarte tare pe oficialii CSMS, deoarece formația pare să nu poată conta pe unii dintre cei mai în formă fotbaliști din lot poate tocmai când are mai multă nevoie de ei, deoarece în cazul unei noi victorii, sâmbătă, Iașiul poate urca chiar pe poziția secundă dacă contracandidatele – Delta și Săgeata, nu se vor impune în fața FC Botoșani, respectiv în deplasarea de la Farul Constanța.

Sigur, momentan nu este pierdută chiar orice speranță, o decizie definitivă în privința folosirii celor trei urmând să ia tehnicianul Ionuț Popa, care va fi prezent din nou la pregătirile formației începând cu antrenamentul de după-amiază, după o consultare cu medicul Marius Pralea, dar și în funcție de felul în care se vor simți jucătorii amintiți la ora partidei de peste trei zile.

O stare de disconfort a acuzat ieri dimineață și mijlocașul sârb Petrovic, care a intrat pe teren după o oră din jocul cu Brăila, în locul lui Marjanovic, dar colaboratorii lui Popa s-au convins destul de repede că acesta mai degrabă se alintă decât are probleme. Așa că l-au pus repede la punct, amintindu-i că întreg lotul trebuie mobilizat acum mai bine ca oricând pentru a bate Bacăul și mai apoi pentru a nu pierde pe terenul liderului Viitorul Constanța, previziuni care, dacă se vor adeveri, formația din Copou s-ar putea considera cu obiectivul ca și atins.

Echipa din Copou a sunat încă din prima zi a săptămânii mobilizarea generală, aproape toată lumea fiind concentrată pentru obținerea celei de-a cincea victorii consecutive, sâmbătă, cu FCM Bacău, și mai apoi pentru a nu pierde nici pe terenul liderului Viitorul Constanța.

Calculele CSMS sunt făcute de așa manieră încât la sfârșitul săptămânii viitoare Iașul să se poată considera cu obiectivul de promovare ca și atins.

Sursa: Evenimentul

oto: Eduard BLAGA

18 Apr. 2012, 10:42 Liga 2
Pe aceeași temă