„Badea va merge în Antalya, însă sunt șanse mici să joace în retur”

06 Jan. 2012, 20:02 Liga 2
„Badea va merge în Antalya,** însă sunt șanse mici să joace în retur

Sezon compromis pentru mijlocașul celor de la Alro Slatina, Eusebiu Badea. Șansele ca acesta să evolueze în returul de campionat sunt infime. Accidentarea suferită pe finalul stagiunii trecute îl ține departe de teren întreg sezonul.

Aflat în perioada de recuperare, după intervențiile chirurgicale suferite în urma accidentării grave din ultimul joc al sezonului trecut, Eusebiu Badea nu va evolua nici în returul campionatului. Mijlocașul va începe pregătirea pe teren o dată cu reunirea lotului, va efectua deplasarea în cantonamentul din Antalya, însă nu va putea evolua până în vară.

„A progresat mult în ultima perioadă, a recuperat mult din masa musculară, pentru că era atrofiată, însă este exclus să efectueze antrenamente cu echipa. Se va pregăti pe teren, însă va avea un program special. Va merge cu noi în Antalya, pentru a beneficia de condiții extraordinare de recuperare. La accidentarea pe care a avut-o și intervențiile chirurgicale la care a fost supus, 3-4 luni nu va putea face antrenamente la capacitate maximă. Dacă cumva se va recupera mai repede, este posivil să prindă ceva din retur, dar am reticențe. Eu înclin pe ideea ca din vară va fi recuperat 100%”, a declarat medicul celor de la Alro Slatina, Claudiu Stamatescu.

„Marinescu este recuperat”

O altă problemă medicală în tabăra celor de la Alro a fost cea legată de goalkeeper-ul Andrei Marinescu. Portarul titular al celor de la Alro a ratat ultimele meciuri din tur, însă va reveni în poartă, acesta fiind apt din punct de vedere fizic.

„Alte probleme nu mai sunt. Marinescu a fost accidentat, însă recuperarea a decurs foarte bine, iar din ce am discutat cu el este recuperat în totalitate”, a mai precizat Stamatescu.

sursa: Gazeta Nouă

06 Jan. 2012, 20:02 Liga 2
Pe aceeași temă