Baciu se ține tare: „Nu plec decât dat afară!”

25 Aug. 2011, 18:35 Liga 2
Baciu se ține tare:**

Antrenorul formației CSMS Iași, Marius Baciu, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va demisiona de la cârma grupării din Copou. Baciu spune că nu este normal să se taie capete după un eșec în campionat, afirmând că a primit telefoane încă dinaintea meciului cu Dinamo II care îl anunțau că se dorește demiterea sa. Pus la zid în ultimele zile și considerat principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei, Baciu spune că nu renunță și că nu va pleca din Copou decât dat afară.

„Înainte de prima etapă atmosfera era optimistă în jurul echipei, iar după un meci au început să se taie capete deja. Înaintea meciului cu Dinamo II, din prima etapă a campionatului, am primit un telefon prin care am fost anunțat că se negociază cu Ionuț Popa. Se întâmplă niste lucruri ciudate rău aici. Se fac vrăjeli în spatele meu, dar mă lasă rece aceste îmbârligături. Eu sunt antrenorul CSMS Iași și nu plec nicăieri. E drept că nu ne-au ieșit două jocuri, dar nu poți analiza munca unui om doar după două meciuri. M-am uitat și eu în contractul meu și am obiectiv la finalul turului, locurile 1-4. Am pierdut un meci în campionat, dar mai sunt câteva zeci de etape. Îmi asum responsabilitatea pentru aceste eșecuri, cred că am gestionat și eu greșit atmosfera la echipă. Deja s-au luat măsuri împotriva jucătorilor, pe unii dintre ei nu o să-i mai vedeți pe teren, pe alții poate nu o să-i mai vedem deloc la Iași. În ceea ce mă privește, nu-mi dau demisia. Să facă ce vor! Dacă se dorește schimbarea mea să mi se spună în față și să fiu demis”, a reacționat Marius Baciu.

Tehnicianul crede că nici Ionuț Popa sau alt antrenor nu poate face minuni peste noapte în Copou. „Nu mă interersează nici cine vine, nici dacă vine Ionuț Popa sau Capello. Ce, Iașul a făcut numai meciuri bune cu Ionuț Popa? Îi face el din mustață pe jucători să joace perfect. Răstoarnă Ionuț Popa norii? Chiar am fost încurajat de Ionuț Popa după meciul cu Dinamo II. Acum nu știu, dacă el negociase deja sau negociază acum preluarea echipei”, a continuat Baciu.

Articol scris de Narcis Pohoață

25 Aug. 2011, 18:35 Liga 2
Pe aceeași temă