ASU Poli a început cantonamentul cu 25 de jucători, dar Dorin Toma așteaptă și alte achiziții. Claudiu Pamfile rămâne în alb-violet

Anda DELIU 05 Jul. 2021, 13:09 Liga 2
ASU Poli a început cantonamentul cu 25 de jucători, dar Dorin Toma așteaptă și alte achiziții. Claudiu Pamfile rămâne în alb-violet

ASU Poli Timișoara este de azi, 5 iulie 2021, într-un cantonament pe plan local, la Casa Politehnicii 2.

Pe lângă Cosmin Bîrnoi (ex Farul) și Adrian Zaluschi (ex Minaur), am putea considera noutăți și jucătorii Roberto Hațegan (Nurnberg U19) sau pe Samuel Costea (CSC Ghiroda și Giarmata Vii), care nu au semnat încă un contract cu clubul. Ar mai fi și alții, precum Harrison Devenish-Meares (Rapid), Robert Popeț (CSC Dumbrăvița) sau Tudor Năstase (Sporting Liești).

De asemenea, Claudiu Pamfile, căruia îi expirase contractul, a ales să rămână la echipa din Timișoara.

Cei 25 de jucători intrați în cantonament cu ASU Poli:

George Păduraru, Harrison Devenish-Meares, Robert Popeţ (portari); Călin Jurj, Denis Radu, Nicolae Sofran, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Claudiu Pamfile, Tudor Moţiu, Rareş Bîrlovean, Tudor Năstase, Roberto Haţegan, Alin Ignea, Doru Andrei, Adrian Zaluschi, Romario Rus, Samuel Costea, Mircea Axente, Cosmin Bîrnoi, Alin Manea, Luchian Gologan, Alexandru Gaşpar, Robert Ehling (jucători de câmp).

Dorin Toma mai caută jucători

Antrenorul Dorin Toma a precizat că mai așteaptă transferuri.

”Am ales să mai ţinem câţiva jucători sub observaţie. E o perioadă mult mai plăcută decât perioada de iarnă. Ţinând cont că terenurile sunt mult mai bune. E o pregătire centralizată bazată şi pe partea fizică, dar mai mult pe partea tehnico-tactică. Vrem să introducem în principiile noastre de joc, cât mai repede, componenţii noi pe care-i aducem la echipă. Şi vrem să aducem jucătorii care se pliază exact pe principiile noastre de joc”, a declarat Dorin Toma, care în următoarea perioadă va conduce câte două antrenamente pe zi, cu excepţia weekend-ului.

Şedinţele de pregătire din acest stagiu de pe plan local, care se întinde până în data de 14 iulie, sunt programate la Baza 2 a Politehnicii, respectiv la stadionul ”Dan Păltinişanu”.

Claudiu Pamfile rămâne la ASU Poli

Dintre jucătorii cărora li se terminau contractul, ASU Poli a reușit să-l convingă pe Claudiu Pamfile să rămână încă două sezoane.

Fundașul stânga de 24 de ani a venit vara trecută de la Minaur Baia Mare și a prins 21 de meciuri în Liga 2 în alb-violet.

”E un grup de băieţi foarte special pentru mine. Chiar m-am simţit foarte bine aici şi am ales să mai rămân la Politehnica. Anul trecut, fiind pandemia şi toate problemele conexe, nu am avut ocazia să jucăm cu suporteri în tribună, sperăm ca de anul acesta să fie acolo şi să ne ajute. Vă daţi seama că ne dorim cu toţii iarăşi o intrare în play-off şi, de ce nu, promovarea!”, a spus Pamfile pentru site-ul oficial al ASU Poli.

Echipa timișoreană joacă sâmbătă în deplasare un amical, la Reșița, pe perioada cantonamentului.

În primul test disputat în această vară, ASU Poli a trecut cu 4-1 de nou-promovata în Liga 3 Pobeda Star Bisnov.

Foto: ASU Politehnica Timișoara și Sebastian Tătaru

Anda DELIU 05 Jul. 2021, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă