Astra a pierdut decent amicalul cu FCSB. Echipa lui Florin Stîngă a fost surprinsă de fiecare dată la începutul reprizelor

Marius ANGHEL 09 Oct. 2021, 20:46 Liga 2

Astra a cedat cu scorul de 0-2 amicalul cu FCSB, desfășurat sâmbătă, la baza sportivă a vicecampioanei, la marginea Bucureștiului. Trupa din Liga 1 antrenată de Edward Iordănescu a marcat câte o dată pe repriză, de fiecare dată în primele minute.

  • În precedenta pauză competițională generată de meciurile naționalelor, FCSB a câștigat cu 2-1, pe același teren, amicalul cu Astra. Atunci marcau Valentin Gheorghe și Claudiu Keșeru, noile achiziții din acel moment ale bucureștenilor, și Dragoș Gheorghe, pentru divizionara secundă.

Florin Tănase și Răzvan Oaidă au marcat împotriva Astrei

Florin Tănase, revenit după accidentarea suferită în derby-ul cu CFR Cluj, a deschis scorul în minutul 3,din careu, după o centrare excelentă a lui Ovidiu Popescu. A doua reușită a amicalului a avut-o Răzvan Oaidă, în debutul părții secunde, în minutul 48, cu o execuție din afara careului.

Edward Iordănescu a folosit următoarea formulă de echipă: Straton – Val. Crețu, Haruț, I. Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, D. Olaru, Fl. Tănase – Val. Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă. Au mai intrat, în a doua parte a partidei, Andr. Miron, Vinicius și Șt. Moraru.

Acesta a fost meciul de debut la FCSB pentru juniorii Matei Tănasă și Ștefan Moraru, ambii în vârstă de 16 ani.

La Astra, Florin Stîngă a început în formula: Moroz – R. Zamfir, D. Vasilescu, Tib. Giuroiu, Y. Fatai – Gab. Șerban, Banu, Buliga – Dr. Gheorghe, Cl. Dragu, I. Zaharia. Au mai evoluat: Mih. Cotolan – Ad. Stoian, Adeshina, Gab. Dumitrașcu, I. Ilie, Rob. Lică, Gavîrliță, Al. Giuroiu și C. Danciu.

Astra joacă în Ghencea, FCSB merge la Buzău pentru meciul cu CS Mioveni

Astra, intrată de curând în insolvență, aflată pe ultimul loc în Liga 2, 20, cu -2 puncte din cauza penalizării cu 14 puncte, urmează meciul cu Steaua (locul 5, 20 puncte), în Ghencea, programat sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 15:00, în cadrul etapei a 10-a.

De partea cealaltă, pentru FCSB (locul 3, 21 puncte) urmează meciul cu CS Mioveni (locul 11, 11 puncte), pe teren propriu, la Buzău, sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a 12-a a Ligii 1.

Declarația oferită de Edi Iordănescu despre meciul FCSB – Astra 2-0.

Foto: FCSB

Marius ANGHEL 09 Oct. 2021, 20:46 Liga 2
Pe aceeași temă