Astra a pierdut la limită amicalul cu FCSB, în care a primit gol chiar de la Valentin Gheorghe, transferat cu o zi înainte la vicecampioană. A înscris și celălalt Gheorghe rămas la echipa din Liga 2

Marius ANGHEL 04 Sep. 2021, 18:39 Liga 2

La o zi după ce au bătut palma pentru transferul lui Valentin Gheorghe de la Astra la FCSB, cele două cluburi aflate acum în ligi diferite au jucat și un meci amical. Partida desfășurată la baza sportivă a vicecampioanei, la marginea Bucureștiului, a fost câștigată cu 2-1 de gazde.

Pentru FCSB a înscris chiar ultimele două achiziții, Valentin Gheorghe și Claudiu Keșeru, în timp ce pentru Astra a punctat Dragoș Gheorghe.

Valentin Gheorghe și Claudiu Keşeru au înscris la debut pentru FCSB, în amical

Meciul dintre FCSB și Astra a fost posibil pentru că primele două ligi sunt întrerupte în acest moment, fiindcă naționalele României au programate partide oficiale sau amicale.

Toate golurile acestui joc test dintre formațiile pregătite de Edward Iordănescu, respectiv Florin Stîngă, au venit în prima repriză. Noile achiziții ale FCSB, Valentin Gheorghe și Claudiu Keşeru, au înscris în minutele 16, respectiv 21, în timp ce Dragoș Gheorghe a redus din handicap pentru Astra în minutul 29.

FCSB: Straton – Val. Crețu, Vinicius, Miron, Haruț – Iul. Cristea – Oaidă, Ov. Popescu – Dumiter, Keșeru, Val. Gheorghe. În a doua parte a meciului au intrat Mamut, Coza, Șerbănescu, Ardelean și Târnovanu.

Astra: Mih. Cotolan – R. Zamfir, Buliga, Tib. Giuroiu, Riza, Gab. Șerban, Rob. Grecu, C. Danciu, Brăilă, Dr. Gheorghe, Cl. Dragu. Au mai jucat: Rob. Lică, Y. Fatai, Adeshina, Dumitrașcu, Banu, I. Zaharia și Al. Giuroiu.

Astra, două meciuri oficiale săptămâna următoare

Pentru FCSB urmează meciul din etapa a 8-a a Ligii 1, cu Dinamo, programat pe teren propriu, duminică, de la ora 21:00.

În schimb, Astra are două meciuri în următoarea săptămână. Miercuri joacă de la ora 16:30 la Dunărea Călărași, în Faza a IV-a a Cupei României, iar sâmbătă, de la ora 11:00, are meci la Timișoara, cu Ripensia, în etapa a 6-a a Ligii 2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-valentin-gheorghe-s-a-despartit-de-astra-si-a-semnat-cu-fcsb-mijlocasul-se-va-umple-de-bani-la-vicecampioana-19199189

Marius ANGHEL 04 Sep. 2021, 18:39 Liga 2
Pe aceeași temă