Artimon vrea să-și rezilieze contractul cu Farul: „Nu suntem compatibili”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 15:31 Liga 2
Artimon vrea să-și rezilieze contractul cu Farul:**

După ultima înfrângere suferită de Farul, 0-1, astăzi, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, antrenorul suspendat al constănțenilor a anunțat la finalul meciului că intenționează să își dea demisia. Artimon exclude ca începând de luni să se mai ocupe de echipă, considerând că „nu suntem compatibili și nu mă potrivesc eu cu ceea ce Farul își doreste”. Tehnicianul speră ca după plecarea sa, jucătorii să se descătușeze și ca echipa să se salveze de la retrogradare.

„A fost un joc care s-a desfășurat sub auspicii negre încă de la start, cu o adversitate din partea celor care îi doream langă noi, la ceea ce am oferit până acum, cu tribune goale, cu presiune mare pe noi. A fost un joc la nivelul Ligii a-2-a până am primit gol, ținând cont de starea care există în acest moment în vestiar, cu lucruri de necomentat. Din punctul de vedere al dorinței fac tot ceea ce le stă în putere.

Este ultimul meu joc la Farul. Este o decizie pe care mi-o asum chiar dacă am o clauză care nu-mi permite să părăsesc clubul de capul meu. Intenționez ca astăzi sau mâine să reziliez contractul. Din punctul meu de vedere, este exclus ca sa mai antrenez Farul începând de luni. Eu sunt cel vinovat, nici jucatorii, nici conducătorii. Sunt multe lucruri care s-au adunat și cred că este bine să ies eu din ecuația asta.

Cred că jucătorii se vor descătușa și vor fi și rezultate. Eu cred că nu suntem compatibili și nu mă potrivesc eu cu ceea ce Farul își doreste. Farul nu are cum să cadă, chiar dacă joacă și fără antrenor. Farul este Farul!”, a declarat Alin Artimon, citat de fcfarul.ro.

Articol scris de Marius ANGHEL

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 10 Nov. 2012, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă