Aristan o „cotește” spre Petrolul și FC Ploiești!

05 Jan. 2009, 11:59 Liga 2
Aristan** o „cotește

Aflat sub contract cu FC Brașov, Valeriu Aristan (foto) a ratat prima parte a actualului sezon din cauza unei accidentări suferite, în vară, în timp ce susținea probe de joc pentru Concordia Chiajna! Lovit la ligamentele genunchiului, acesta s-a pregătit pentru câteva săptămâni cu divizionara secundă ploieșteană, FC Ploiești, sub comanda lui Valeriu Răchită.

 

Contactat, încă de pe atunci și de către FC Petrolul, Valeriu Aristan a refuzat oferta telefonică făcută chiar de către președintele Florin Bercea, afirmând că dorește să lucreze sub comanda lui “Vivi”. Numai că, între timp, acesta s-a mai gândit și, acum, este pe cale să devină primul transfer oficial al acestei ierni, pentru echipa antrenată de Eusebiu Tudor.

 

Aristan a confirmat tratativele cu Petrolul, declarând că: “Nu am semnat încă un contract cu Petrolul, dar sunt în discuții cu acest club. Nu vreau să mă grăbesc, pentru că am stat prea mult pe tușă și nu vreau să iau o decizie greșită, în această iarnă” , a spus jucătorul ce nu a evoluat nici un minut, până acum, oficial, în sezonul 2008-2009.

 

Un alt fotbalist pe care Petrolul îl dorește este tot un fost câmpinean, Răzvan Avram.
Acesta a evoluat la Prefab Modelu, în turul acestui campionat, dar, odată cu desființarea echipei călărășene a devenit liber de contract.. la finele lui 2008, Avram s-a aflat la Ceahlăul Piatra Neamț, pentru a semna cu liderul din liga secundă, dar a plecat de acolo, nemulțumit de condițiile oferite!

 

Antrenorul Petrolului, Eusebiu Tudor a comentat tratativele cu Aristan și Avram: “La acest moment, nu am cunoștință că au semnat pentru noi. Sunt jucători interesanți pentru noi, buni, pe care îi doresc în lot, dar încă este prematur să discutăm despre evoluția lor sub comanda mea”.

Articol scris de Marian DIMA

05 Jan. 2009, 11:59 Liga 2
Pe aceeași temă