Anunț incredibil făcut de Rapid: ”Daniel Niculae nu deține calitatea de președinte. Va rămâne alături de Rapid prin oferirea de consultanță.” Și funcția lui Mihai Iosif e alta față de cea prezentată de giuleșteni

Marius ANGHEL 21 Apr. 2021, 17:30 Liga 2
Anunț incredibil făcut de Rapid: ”Daniel Niculae nu deține calitatea de președinte. Va rămâne alături de Rapid prin oferirea de consultanță.” Și funcția lui Mihai Iosif e alta față de cea prezentată de giuleșteni

Rapid a transmis astăzi, 21 aprilie 2021, un comunicat incredibil prin care anunță că Daniel Niculae nu este președintele clubului. Incredibil, deoarece în data de 3 aprilie 2021, giuleștenii organizau o conferință de presă, la care participau Lucian Ionescu, directorul de imagine, Victor Angelescu, reprezentantul principalului acționar al clubului, și chiar Daniel Niculae, în care acesta din urmă era prezentat oficial în funcția de președinte.

Ulterior, Niculae vorbea și după meciul cu FK Csikszereda, desfășurat în deplasare, la data de 7 aprilie, în calitate de președinte. În 14 aprilie, Angelescu și Niculae îl prezentau împreună pe Mihai Iosif, care la acel moment semna prelungirea contractului de antrenor pentru încă un an și jumătate.

Și în acest comunicat, clubul Rapid transmitea minciuni, spunând că Mihai Iosif a semnat un contract de antrenor principal, deși în acte el este antrenor secund. ”Principalul” echipei giuleștene de cel puțin șase meciuri este Mihai Gavril Nădăban, în fapt, antrenor de portari.

  • ProSport scria din 9 aprilie că Daniel Niculae nu este președinte în acte la Rapid, comunicatul de acum nefăcând altceva decât să confirme știrea ProSport.

Consiliul de Administrație al Rapid nu a aprobat numirea lui Daniel Niculae ca președinte al clubului

Rapid anunță că membrii Consiliului de Administrație al clubului, reuniți în data de 13 aprilie, nu au fost de acord cu numirea lui Daniel Niculae ca președinte.

Daniel Niculae oferă doar consultață la Rapid, oficial neavând nicio funcție.

”Având în vedere informațiile apărute în presa sportivă referitoare la revenirea lui Daniel Niculae în cadrul clubului, pentru claritate, menționăm că în momentul de față dl. Daniel Niculae nu deține calitatea de președinte de club al Rapid.
În cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Rapid din data de 13.04.2021, având pe ordinea de zi numirea dlui. Daniel Niculae în funcția de Președinte de Club, acesta nu a putut fi numit în funcție ca urmare a votului negativ primit din partea unuia dintre membrii Consiliului de Administrație.
Cu toate acestea, dorim să precizăm că acționarii majoritari ai Rapid sprijină în mod ferm colaborarea cu Daniel Niculae în cadrul clubului, iar până la clarificarea situației și îndeplinirea tuturor formalităților referitoare la numirea sa într-o funcție oficială, acesta va rămâne alături de Rapid prin oferirea de consultanță acționarilor majoritari”, transmite Rapid printr-un comunicat de presă postat pe pagina sa de Facebook.

”Ziua de azi nu poate să îmi aducă decât bucurie. Nu pot să spun că am fost plecat, am fost suporterul echipei. Bineînțeles, acum am venit într-o funcție administrativă, sperăm să facem lucruri așa cum trebuie și să ducem clubul în prima ligă. De ce nu, ușor-ușor, să traversăm toate etapele, ca să fim forța care am fost până nu în urmă cu mult timp. Emoții cred că sunt mereu când sunt pe stadion sau în preajma lui”, spunea Daniel Niculae la prezentare sa ca președinte la Rapid.

Reacția lui Andrei Nicolescu după revenirea lui Daniel Niculae la Rapid

Cel care s-a opus numirii lui Daniel Niculae ca președinte este Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului, unul dintre cei pe care fostul fotbalist nu-l mai vrea la echipă.

Nicolescu spunea, după confirmarea de către club a venirii lui Niculae, nu a fost încă înștiințat despre o posibilă plecare a sa de la Rapid și a explicat că, dacă se va pune problema așa, se va supune deciziei conducerii clubului.

”Momentan nu am fost informat de Victor Angelescu sau de Daniel Niculae că nu vor să mai lucreze cu mine. Eu am avut o discuție cu Victor în care am fost informat doar de venirea lui Daniel Niculae în funcția de președinte. Dar dacă săptămâna viitoare se va decide schimbarea unor oameni din Consiliul de Administrație, iar eu voi fi unul dintre ei, atunci eu nu am ce să mai fac. Dacă se considera că acest lucru este bine pentru Rapid eu mă voi supune deciziei.

De Ovidiu Barcă nu știu nimic. Eu știu doar că Ovidiu are un contract clar cu Rapid. Eu m-am referit doar la situația mea. Aștept săptămâna viitoare să văd ce se va decide pe mai departe”, a spus Andrei Nicolescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Conferința de presă în care Rapid îl anunța ca președinte pe Daniel Niculae:

Comunicatul clubului Rapid prin care anunță că Daniel Niculae nu este președinte, ci oferă ”consultanță acționarilor majoritari”:

Marius ANGHEL 21 Apr. 2021, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă