Antrenorul care i-ar putea lua locul lui Erik Lincar la Turris Oltul. Nici demisul de la Turnu Măgurele nu duce lipsă de oferte

Alin GRIGORE, Andreea VISU 07 Nov. 2020, 22:50 Liga 2
Antrenorul care i-ar putea lua locul lui Erik Lincar la Turris Oltul. Nici demisul de la Turnu Măgurele nu duce lipsă de oferte

Turris Oltul Turnu Măgurele s-a despărțit de Erik Lincar (42 de ani), antrenorul care a promovat echipa în Liga 2 și pe care a fost la un pas să o ducă în Liga 1 în sezonul trecut.

În urmă cu aproximativ o săptămână, ProSport a oferit în exclusivitate detalii din interiorul clubului din județul Turnu Măgurele și despre un conflict între conducere și antrenorul Erik Lincar.

Erik Lincar, demis de la Turris Oltul și dorit de Concordia Chiajna?

La doar câteva zile distanță, conducerea clubului anunță, prin intermediul paginii de Facebook a clubului, despărțirea de Lincar, după remiza înregistrată astăzi de echipă, pe teren propriu, cu FK Csikszereda (scor 0-0), în etapa a 11-a a Ligii 2.

Potrivit surselor ProSport, Erik Lincar are o clauză de reziliere destul de mică, pe care clubul teleormănean e hotărât să i-o achite. De asemenea, antrenorul nu ar fi fost încă informat de această decizie a conducerii și urmează ca cele două părți să discute pe această temă.

Dan Alexa, înlocuitorul lui Lincar la Turnu Măgurele?

Mai mult decât atât, teleormănenii s-au gândit deja la un înlocuitor pentru Erik Lincar și au luat legătura cu Dan Alexa, fost antrenor la Rapid, acum director sportiv la ASU Poli Timișoara.

Desigur, nici Erik Lincar nu duce lipsă de oferte. Acesta ar fi dorit la Concordia Chiajna, echipă care tocmai s-a despărțit de Florin Bratu. Lincar a mai antrenat Concordia din postura de ”principal”, pentru că a mai fost la echipa ilfoveană și ca secund, chiar în sezonul trecut al Ligii 2, între etapele 11 și 21, după o altă plecare de la Turris Oltul, pentru ca apoi să se întoarcă chiar la teleromăneni.

„Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele dorește, pe această cale, să îi mulțumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanțelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârșit, care a muncit și s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica și filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile și planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanțele sportive noi punând accent pe comportament, educație, dezvoltare personală, performanță, responsabilitate socială si cel mai important comunicare”, au scris cei de la Turris Turnu Măgurele, pe pagina oficială de Facebook.

Această veste vine în aceeași zi în care Turris Turnu Mărgurele a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu FK Csikszereda, în etapa cu numărul 11 din Liga 2.

Erik Lincar o lasă pe Turris pe locul 9 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte, la un singur punct distanță de ultimele două locurile care asigură participarea în play-off.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-demis-de-la-turris-oltul-turnu-magurele-dupa-remiza-cu-fk-csikszereda-a-venit-momentul-ca-drumurile-noastre-sa-se-desparta-teleormanenii-vorbesc-de-politica-si-filosof-19156627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-doar-cinci-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-dupa-ce-doua-au-fost-amanate-de-la-ora-1200-se-joaca-derby-ul-asu-poli-fc-u-craiova-19156349

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-de-proportii-la-turnu-magurele-jucatorii-il-ameninta-pe-valentin-dragnea-cu-filmulete-compromitatoare-plecam-toti-daca-l-da-afara-pe-erik-lincar-exclusiv-19155547

Alin GRIGORE, Andreea VISU 07 Nov. 2020, 22:50 Liga 2
Pe aceeași temă