Antrenorii de la FC Brașov, peste conducere! ”Limoniu” Mărginean, tare-n fluier în jocul la care Marian Constantinescu a fost protagonistul unei glume

Adi MARICA 20 Dec. 2021, 11:21 Liga 2
Antrenorii de la FC Brașov, peste conducere! ”Limoniu” Mărginean, tare-n fluier în jocul la care Marian Constantinescu a fost protagonistul unei glume

După ce la mijlocul săptămânii trecute jucătorii echipei FC Brașov au intrat în vacanță, șefii clubului au răspuns provocării antrenorilor și au acceptat să joace, vineri, un meci care s-a dovedit extrem de spectaculos.

Mărginean a intrat bine în rolul arbitrului la amicalul dintre antrenorii și conducerea FC Brașov

Președintele Ioan Mărginean nu a dorit să se bage la joc, acuzând probleme la genunchi, însă a preferat rolul arbitrului.

Cum în această perioadă arbitrajul românesc se confruntă cu mari probleme, iar șeful CCA, grecul Kiros Vassaras, este contestat din toate părțile, ”Limoniu” a ieșit în evidență mai ceva ca Sorin Corpodean în meciul de poveste Forex – FC Brașov. Nu a avut însă parte de proteste din partea subalternilor.

În rest, echipa antrenorilor, din care au făcut parte, printre alții, Călin Moldovan, Liviu Negoiță, Marian Cristescu, Romeo Surdu, Casian Maghici, Rareș Forika, Vasile Mureșan, Laurian Păun, Marius Filip sau Ionuț Mitroi, s-a impus destul de clar cu scorul de 6-4 în fața echipei conducerii, din care au făcut parte Mugurel Buga, Șerban Moraru, Marian Constantinescu sau Marius Babeiu.

Cristescu, cu un hat-trick, și Surdu, cu o dublă, s-au remarcat în echipa câștigătoare, în timp ce Marian Constantinescu, și el autorul unei duble, a salvat onoarea echipei șefilor. Buga nu a marcat, dar a punctat la impresia artistică. Cristescu a înscris golul meciului, chiar în debutul jocului, când a reușit să trimită în poartă cu călcâiul!

”Meci de retragere” pentru Marian Constantinescu

La final, Marian Constantinescu a fost protagonistul unei glume puse la cale de antrenorii Moldovan, Șanta și Negoiță.

Astfel, aceștia i-au pregătit lui ”Costică” un buchet de flori, o diplomă cu mesajul ”Mulțumim pentru efortul depus în slujba fotbalului românesc”, dar și un fanion al clubului.

”Tot spunea Marian că nu a avut parte de un meci de retragere. I l-am făcut noi, acum, înainte de Crăciun”, au spus antrenorii.

Marian Constantinescu a fost surprins și a stârnit hohote de râs când i-a întrebat pe antrenori: ”Cei, mă, mă dați afară?”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-nu-se-teme-ca-va-fi-inlocuit-de-marian-copilu-la-fc-brasov-si-ii-face-o-oferta-publica-nu-are-cum-sa-refuze-19214330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-szabo-a-fost-prezentat-ca-director-tehnic-la-fc-brasov-trebuie-sa-ne-dam-mana-ioan-marginean-si-legea-bunului-simt-ei-ne-au-oferit-dar-noi-am-dat-fotbal-cu-pipeta-19214273

Adi MARICA 20 Dec. 2021, 11:21 Liga 2
Pe aceeași temă