Angelo Alistar, în conducerea clubului Ceahlăul. ”Nu mă așteptam. Iau totul ca pe o provocare”

Narcis POHOAȚĂ 15 Jul. 2024, 14:27 Liga 2
Angelo Alistar, în conducerea clubului Ceahlăul. ”Nu mă așteptam. Iau totul ca pe o provocare”

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț continuă să facă numiri la nivelul staffului, nu doar al lotului de jucători.

La o săptămână de la acordul cu Marcel Pușcaș, instalat ca președinte executiv, clubul nemțean l-a numit în funcția de team-manager pe Angelo Alistar, fost fotbalist în anii de glorie ai Ceahlăului falimentar și încă în activitate la echipa actualului club, campioană în județul neamț în 2024 și nou-promovată recent în Liga 3.

Angelo Alistar este noul team-manager al Ceahlăului

Angelo Alistar, în vârstă de 49 de ani, pe care îl va împlini în data de 2 august, a fost anunțat ca noul team-manager al ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Fostul fundaș al echipelor Foresta Fălticeni, Ceahlăul, FCU Craiova, Dinamo, Hapoel Petah Tikva (Israel), CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Victoria Horia, Cimentul Bicaz și CSM Pașcani, pentru Ceahlăul fiind titular în ambele meciuri disputate cu Juventus Torino, în 1999, a acceptat propunerea de a lucra în stafful trupei din Liga 2, după ce în sezonul recent încheiat a promovat ca jucător cu echipa a doua a clubului, din Liga 4 în Liga 3, formație la care activează și fiul său, Tudor.

”Angelo Alistar și conducerea CSM Ceahlăul Piatra Neamț au finalizat astăzi după amiază negocierile, iar fostul fundaș a acceptat să lucreze în club ca team manager. CSM Ceahlăul primește astfel cu bucurie venirea unui fost fotbalist de legendă al meleagurilor nemțene. Originar din Piatra Neamț, Angelo Alistar a evoluat la Ceahlăul mai mult de 120 de partide. De asemenea, a fost titular în ambele meciuri jucate de galben-negri cu Juventus Torino, în 1999.
Palmaresul său cuprinde două titluri în Cupa României, pe când îmbrăca tricoul lui Dinamo București”, anunță clubul Ceahlăul pe pagina oficială de Facebook.

Angelo Alistar, după numirea la Ceahlăul: ”Iau totul ca pe o provocare”

Angelo Alistar, care a jucat alături de fiul său Tudor, de doar 14 ani, la echipa a doua a Ceahlăului, nou-promovată în Liga 3, spune că noua postură reprezintă o provocare pentru el.

”Sincer să fiu, nu mă așteptam și nu aș vrea să se creadă că m-am implicat anul trecut la Ceahlăul 2 pentru a primi funcții. Dar mă bucur că am șansa să lucrez în fotbal și de aici înainte iau totul ca pe o provocare. Cert este că nu prea este timp pentru acomodare, dar sunt sigur că mă voi descurca și în aceasta nouă postură. Și vreau să înțeleagă toată lumea că îmi voi da silința pentru a aduce un plus clubului. Este un aspect foarte important faptul că lucrez la clubul care îmi reprezintă orașul natal și vreau să le mulțumesc celor din conducerea clubului că s-au gândit la mine. Îmi doresc să progresăm împreună, să devenim mai buni de la zi la zi și să oferim suporterilor și sponsorilor motive de bucurie”, a declarat Angelo Alistar.

Acesta a făcut un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meciuri pentru a susține formația pregătită din această vară de italianul Marco Veronese.

”Îmi doresc să vină în număr cât mai mare alături de echipă. Nu trebuie să uite că jucătorii au mare nevoie de suportul lor și să aibă încredere că lucrurile sunt pe drumul cel bun. Am văzut și-n sezonul precedent ce înseamnă pentru echipă să joace cu mulți oameni în tribune și sunt convins că prezența lor va aduce un plus de elan echipei măcar la jocurile de pe propriul teren”, a completat Alistar.

  • Sâmbătă, în amicalul pe care Ceahlăul l-a disputat la nou-promovata în Liga 2 CSM Focșani, pentru trupa nemțeană a evoluat din minutul 70 și Tudor Alistar, fiul lui Angelo. Partida test s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Zilele trecute, Ceahlăul l-a readus în club și pe Gabriel Rădulescu, de această dată în funcția de Coordonator al Centrului de Copii și Juniori și antrenor al echipei a doua.

Foto: Gelu Crăcană și ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Narcis POHOAȚĂ 15 Jul. 2024, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă