Ziua și achiziția la Metaloglobus. A ajuns la un acord cu Dinamo, pentru un nou împrumut al lui Andrei Florescu

Andrei PASCU 07 Sep. 2021, 17:28 Liga 2
Ziua și achiziția la Metaloglobus. A ajuns la un acord cu Dinamo, pentru un nou împrumut al lui Andrei Florescu

Metaloglobus face câteva mutări pe finalul perioadei de transferuri, iar după ce l-a adus pe mijlocașul Claudiu Negoescu (18 ani), sub formă de împrumut de la UTA, în aceiași termeni a ajuns, marți, la echipă și extrema Andrei Florescu (19 ani), de la Dinamo.

Andrei Florescu revine la Metaloglobus

Practic, este o revenire a lui Florescu, în ceea ce privește noul acord dintre Metaloglobus și Dinamo, întrucât tânărul a evoluat și sezonul trecut la formația antrenată acum de Nicolae Grigore, tot sub termeni de împrumut. Totuși, Andrei Florescu părea că va rămâne în ”Ștefan cel Mare” din această vară, mai ales că a jucat pentru Dinamo în Liga 1 în acest sezon, în patru meciuri.

În ceea ce privește experiența trecută a extremei de 19 ani la Metaloglobus, a jucat în 19 partide dar nu a reușit să marcheze vreun gol. Florescu s-a format și a crecut la Dinamo, evoluând cu precădere, până acum, la echipa sub 19 ani a ”câinilor” și la echipa a doua, în Liga 3.

”(…) mijlocașul Andrei Florescu va evolua pentru divizionara secundă, Metaloglobus București, până la finalul acestui sezon competițional. (…)”, a anunțat Dinamo pe pagina de Facebook, marți, în ceea ce privește împrumutul lui Andrei Florescu la Metaloglobus.

Metaloglobus, pe locul 7 în Liga 2 

Metaloglobus se află pe locul 7 în Liga 2, în acest moment, când s-au scurs cinci meciuri din campionat. A adunat două victorii (2-1 cu Astra, 1-0 cu Petrolul), un egal (1-1 cu FC Hermannstadt) și două eșecuri (1-2 cu Concordia Chiajna, 1-2 cu Universitatea Cluj), acumulând astfel 7 puncte. Același punctaj îl mai au și FC Buzău și Politehnica Timișoara.

În etapa a 6-a, Metaloglobus va juca pe 11 septembrie, acasă, cu Politehnica Timișoara.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-invinsa-de-universitatea-craiova-intr-un-amical-desfasurat-la-ghimbav-houri-a-marcat-la-debutul-pentru-olteni-19199435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pleaca-de-la-buzau-si-se-intoarce-la-ploiesti-primul-meci-weekendul-viitor-19199507

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chiar-inainte-de-meciul-direct-cu-csm-resita-ripensia-l-a-cedat-la-caraseni-pe-ion-vasluian-19199504

 

 

Andrei PASCU 07 Sep. 2021, 17:28 Liga 2
Pe aceeași temă