Andrei Hergheligiu s-a despărțit de Concordia Chiajna, unde a fost golgheter în ultimul sezon: ”N-am mai fost pe aceeași undă”

Marius ANGHEL 10 Jun. 2021, 15:34 Liga 2

Concordia Chiajna nu-l va mai avea în lotul pentru noul sezon de Liga 2 pe Andrei Hergheligiu (29 de ani), unul dintre jucătorii de bază din ediția recent încheiată.

Atacantul originar din Iași a fost chiar golgheterul echipei ilfovene în ediția 2020/2021, cu cele șapte goluri marcate în 24 de meciuri, fiind la egalitate cu albanezul Azdren Llullaku (33 de ani), care a evoluat în 25 de jocuri.

Andrei Hergheligiu nu mai continuă cu Concordia Chiajna

Concordia Chiajna și Andrei Hergheligiu au ajuns la un acord privind rezilierea contractului care ar mai fi fost valabil încă un sezon. Jucătorul semnase cu ilfovenii în vara trecută, înainte de începerea campionatului, după despărțirea de CS Mioveni, cu care ratase promovarea în Liga 1 la barajul cu Chindia.

”Au schimbat strategia și nu am mai fost pe aceeași undă. Nu știu detaliile strategiei, ci doar că mi s-a spus să găsim o variantă bună pentru ambele părți și am reziliat. Mai aveam un an de contract.

Au fost și lucruri bune la Concordia, faptul că am cunoscut oameni cu caracter, dar și rece, ca de exemplu că nu am reușit să ne atingem obiectivul promovării.

Acum sunt acasă, cu familia, mă relaxez și în zilele următoare o să iau o decizie în privința viitorului meu. Vreau să iau cea mai bună decizie pentru mine și familia mea”, a spus Andrei Hergheligiu pentru Liga2.ro.

În sezonul în care a evoluat pentru Concordia Chiajna, Andrei Hergheligiu a fost utilizat în 24 de meciuri, totalizând 1657 de minute, în 19 dintre jocuri începând ca titular. A marcat șapte goluri și a fost golgheterul echipei în ediția 2020/2021, la egalitate cu Azdren Llullaku, care a jucat cu un meci mai mult.

Hergheligiu a jucat în Liga 1 pentru patru echipe. Nu ar spune nu revenirii la clubul din Iași

În cariera sa, jucătorul ieșean a evoluat pentru CSMS Iași, CS U Craiova, FC Botoșani, Luceafărul Oradea, FC Hermannstadt, CS Mioveni și Concordia Chiajna. A obținut promovări în Liga 1 cu CSMS Iași (2012) și FC Hermannstadt (2018), iar în prima ligă a jucat pentru echipe din Iași, Craiova, Botoșani și Sibiu.

Hergheligiu nu ar refuza o ofertă de la Politehnica Iași, fosta CSMS Iași, echipă pentru care a evoluat în primele două ligi și care acum a retrogradat în Liga 2, însă nu ar accepta orice condiții. ”Dacă s-ar face un proiect bun și se așează lucrurile”, a spus Hergheligiu.

Fosta sa echipă, Concordia Chiajna are programată reunirea în data de 17 iunie. Noul sezon de Liga 2 începe în data de 31 iulie.

Foto: Sebastian Tătaru și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-pus-ochii-pe-un-jucator-de-la-fc-u-craiova-sper-ca-il-vom-convinge-pe-mutu-sa-ne-ajute-sub-forma-de-imprumut-cu-acest-fotbalist-exclusiv-19187892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-stabilit-data-reunirii-si-pregateste-primele-transferuri-pentru-noul-sezon-presedintele-cristian-tanase-suntem-in-discutii-avansate-cu-patru-jucatori-19186989

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-care-au-drept-de-joc-in-noul-sezon-al-ligii-2-editia-2021-2022-cum-se-va-desfasura-campionatul-si-modul-in-care-se-promoveaza-si-retrogradeaza-19188314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-a-stabilit-datele-primei-etape-din-liga-2-si-liga-3-sezonul-2021-2022-19186779

Marius ANGHEL 10 Jun. 2021, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă