Concordia Chiajna a stabilit data reunirii și pregătește primele transferuri pentru noul sezon. Președintele Cristian Tănase: ”Suntem în discuţii cu patru jucători”. Ilfovenii au pus trei fotbaliști pe liber

Răzvan STÎNGĂ 27 May. 2021, 13:36 Liga 2
Concordia Chiajna a stabilit data reunirii și pregătește primele transferuri pentru noul sezon. Președintele Cristian Tănase: ”Suntem în discuţii cu patru jucători”. Ilfovenii au pus trei fotbaliști pe liber

Concordia Chiajna a început demersurile pentru pregătirea sezonului următor. După ce Federația Română de Fotbal a anunțat că Liga 2, stagiunea 2021/2022, va începe pe 29 iulie, ilfovenii au stabilit data reunirii, la fel cum începe să procedeze majoritatea cluburilor.

Așa se face că antrenorul Claudiu Niculescu i-a anunțat pe jucători că au vacanță până pe 17 iunie, cu mai bine de o lună până la prima etapă a campionatului următor. În această perioadă de vacanță, la Concordia Chiajna se pregătesc și câteva transferuri. Președintele Cristian Tănase a anunțat că există discuții avansate cu câțiva jucători.

Concordia Chiajna, în negocieri avansate cu patru fotbaliști și a renunțat la trei jucători din sezonul trecut 

Este vorba de patru fotbaliști, care vor fi prezentați, cel mai probabil, în perioada următoare ca achiziții ale ilfovenilor. În privința lotului pe care Claudiu Niculescu îl va avea la dispoziție în sezonul care urmează, acesta nu va avea foarte multe modificări, potrivit lui Cristian Tănase. În mare parte, se va merge pe jucătorii care au fost în lot și în stagiunea 2020/2021.

În ceea ce privește lista despărțirilor, de la Chiajna au plecat trei nume până acum.

Lotul și-l creionează stafful. Claudiu Niculescu decide. Am observat în aceste două sezoane, în care am fost în Liga 2, că nu este atât de important să aduci jucători care au jucat în Liga 1. Am avut jucători cu nume, cu experiență mare. Am creionat o strategie în momentul de față, am reziliat cu trei jucători și am intrat în discuții cu patru jucători, pentru a lua pulsul și a vedea ce facem, dar mai așteptăm”, a declarat Cristian Tănase la Metropola TV.

Cristian Tănase, despre clasarea modestă din ultimul sezon: ”Cred că nu am fost «updatați» la Liga 2”

De când a retrogradat în Liga 2, în vara lui 2019, obiectivul Concordiei Chiajna, cel declarat în mod clar de conducere, a fost revenirea în Liga 1. Cu toate acestea, în ultimul sezon din divizia a doua, formația pregătită de Claudiu Niculescu a evoluat în grupa pentru evitarea retrogradării. Cristian Tănase a vorbit despre motivele pentru care echipa pe care o conduce nu a reușit să își îndeplinească ce și-a propus:

Nu am strălucit în ultimele sezoane de Liga 2, nu am reușit să revenim în Liga 1. Liga 2 este, din punctul meu de vedere, cel mai greu campionat și a fost un cumul de factori pentru care nu am promovat. Cred că nu am fost «updatați» la Liga 2, cred că acesta a fost principalul motiv pentru care nu am promovat.

În momentul în care ai liniște din punct de vedere financiar, al condițiilor și nu promovezi, e un paradox. Nu am făcut un campionat bun nici noi, dar nici alte echipe cu pretenții. A fost un campionat dezastruos, ne-am luptat pentru salvarea de la retrogradare. E greu.

Sper că am învățat din greșeli, iar în următorul campionat să reușim să revenim în Liga 1”.

Concordia Chiajna a terminat pe locul 4 Grupa B a play-out-ului Ligii 2 

Concordia Chiajna a terminat Grupa B a play-out-ului pe locul 4, cu 34 de puncte, cu cinci mai multe decât poziția a 5-a, Unirea Slobozia, care a fost nevoită să joace baraj pentru menținerea în Liga 2, cu Fotbal Comuna Recea, pe care l-a câștigat cu 3-2 la general.

În play-out, Concordia Chiajna a înregistrat trei victorii, un egal și două înfrângeri.

Foto: Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-au-inceput-sa-intre-banii-la-pandurii-peste-7-milioane-lei-au-fost-virati-in-conturile-clubului-gorjean-dupa-ce-doi-dintre-membrii-asociati-au-fost-executati-silit-am-spus-ca-nu-19186985

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-sfarsit-vin-banii-la-dunarea-calarasi-bugetul-va-fi-suplimentat-cu-100-000-de-euro-pentru-plata-restantelor-impuls-moral-pentru-jucatori-chiar-inaintea-barajului-cu-fc-voluntari-19186976

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-anunta-primele-despartiri-dupa-incheierea-sezonului-inclusiv-un-localnic-repatriat-pleaca-de-la-echipa-19186969

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 May. 2021, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă