Corvinul Hunedoara ”turează motoarele”, Andrei Hergheligiu nu-și făcea probleme: ”Am avut nevoie doar de puțin timp”

Andrei PASCU 22 Sep. 2024, 17:40 Liga 2

Corvinul Hunedoara începe să urce în clasamentul Ligii 2, sâmbătă reușind să învingă AFC Câmpulung Muscel (scor 3-0) și bifând a treia victorie la rând în campionat. Se pare că echipa începe să își revină după eliminarea din cupele europene, după plecările anumitor jucători, dar și după eliminarea prematură din Cupa României, din faza play-off-ului.

Andrei Hergheligiu, unul dintre cei mai importanți jucători de la Corvinul Hunedoara, se aștepta ca momentul bun să vină pentru el și colegii săi, chiar dacă startul de campionat a fost catalogat drept unul slab în primă fază, după o înfrângere, 0-2 cu FC Voluntari, și un egal, 1-1 cu ACSM Ceahlăul.

Andrei Hergheligiu era convins că Hunedoara își va reveni

Hergheligiu a reușit să marcheze cu AFC Câmpulung Muscel, în minutul 38, când a deschis scorul cu o execuție de la 11 metri. La final, la interviuri, atacantul de 32 de ani a declarat că echipa este într-un moment bun, dar că la nivel intern era clar că acest lucru se va întâmpla în cele din urmă.

Deși nici acum nu are drept de promovare, Corvinul vrea să termine cât ma sus în Liga 2, să prindă și de această dată play-off-ul întrecerii.

Cel mai important e că am legat a treia victorie, era foarte important pentru noi! Ne dorim la fiecare meci să câștigăm, dar ne-am fi bucurat și la 1-0, și la 3-0. E important să avem o continuitate în rezultate. Suntem bine acum, foarte, foarte bine! Am avut nevoie doar de puțin timp. Acum, sper să câștigăm și miercuri.

Nu ne interesează ce declară alții despre noi, trebuie să arătăm ce putem pe teren!

Eu joc oriunde mă bagă antrenorul, vreau să joc cât mai mult!”, a spus Hergheligiu la finalul partidei, la interviuri, care s-a aflat la primul gol în acest sezon de Liga 2, în cinci apariții.

Corvinul Hunedoara va disputa restanța cu Unirea Ungheni

Deși vom ajunge la finalul etapei a șaptea în Liga 2, Corvinul Hunedoara a disputat doar cinci meciuri, primele partide din campionat fiind amânate și reprogramate pentru ca echipa să se concentreze pe parcursul din cupele europene.

Corvinul a adunat 10 puncte, iar următorul meci va avea loc la mijlocul săptămânii următoare, miercuri, 25 septembrie, de la ora 17:00, în deplasare cu Unirea Ungheni. Duelul se va disputa ca parte din etapa a 2-a.

Nu avem drept de promovare, dar ne concentrăm pe ce avem de făcut și ne bucurăm de fotbal”, a mai spus Andrei Hergheligiu.

Declarațiile lui Andrei Hergheligiu și Florin Maxim, după Corvinul Hunedoara – AFC Câmpulung Muscel, scor 3-0:

Foto și video: Corvinul Hunedoara

Andrei PASCU 22 Sep. 2024, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă