Amicalul cu FC Voluntari, pierdut de Gloria Buzău. Divizionara a doua a marcat, dar a cedat în întâlnirea de verificare

Andrei PASCU 26 Mar. 2023, 15:08 Liga 2
Amicalul cu FC Voluntari, pierdut de Gloria Buzău. Divizionara a doua a marcat, dar a cedat în întâlnirea de verificare

Gloria Buzău s-a deplasat la Voluntari, pentru meciul amical cu echipa din SuperLiga României, sâmbătă. Disputa a avut loc pe Stadionul ”Gheorghe Dincă” – Voluntari, iar echipa lui Adrian Mihalcea a cedat la două goluri, scor 1-3. Trei dintre reușite au venit în repriza a doua.

Amicalul cu FC Voluntari, pierdut de Gloria Buzău

FC Voluntari a condus cu 1-0 la pauză, în urma golului marcat de George Merloi. S-a făcut 1-1 în primă fază, în repriza a doua, Gloria Buzău bifând egalarea în minutul 61, prin Ariel Lopez.

În ultimul sfert de oră au reușit ilfovenii să își adjudece victoria, după ce au punctat Runar Sigurjonsson, în minutul 76, de la 11 metri, și Vlad Andreș, care a făcut 3-1 și a închis tabela în minutul 84.

  • FC Voluntari: J.Fernandez – Costin, Paz, Andreș, Aliji – Meleke, Răduț, Tavares – Marcelo, Merloi, Dumiter.
    În repriza secundă au mai evoluat: ten Hove, Florea, Andrei, Ricardinho, Matricardi, Meleke, Sigurjonsson, Munteanu, Dumitru.
  • Gloria Buzău: Rusu – Uţiu, Vîrtej, Marku, Şuteu, Gaitan, Cârstocea, Munteanu, Blejdea, Alexandru, Godwin.
    Rezerve: Stoian, Horeboiu – Boiciuc, Greu, Wiktorski, Angelov, Lopez, Ivan, Brîncoveanu.

Gloria Buzău întâlnește Poli Iași în etapa 2 din play-off-ul Ligii 2

Gloria Buzău a debutat în play-off, așadar, cu Dinamo, scor 1-1. Formația lui Adrian Mihalcea va întâlni apoi, în runda a 2-a, Politehnica Iași, în deplasare, iar ulterior, până la finalul turului, va da peste Unirea Dej (acasă), SC Oțelul (deplasare) și Steaua (acasă).

Deși nu a învins Dinamo, Gloria Buzău a urcat de pe ultimul loc în play-off până pe poziția a 5-a, devansând Unirea Dej la golaveraj, ambele având câte 32 de puncte, tot atâtea câte are și Dinamo, locul 4. Tot duminică s-a disputat și duelul dintre SC Oțelul și Poli Iași, scor 1-2.

Nu există echipe ca Petrolul, Hermannstadt, U. Cluj, care anul trecut se desprindeau. Pe cei de la CSA Steaua nu îi luăm în calcul, nu au drept de promovare, Iași are o poziție bună. Ne vom bate să promovăm direct, dacă nu, ne vom bate pentru baraj.

Oricum, e un plus pentru noi la toate capitolele față de anii trecuți, dar e un început, mă gândesc doar la locul 2, de promovare directă”, a spus Adrian Mihalcea, despre lupta din paly-off.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-pierdut-meciul-amical-cu-cs-mioveni-19264521

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-cu-cinci-jucatori-din-liga-2-in-primul-11-a-castigat-meciul-cu-irlanda-de-nord-la-turul-de-elita-insa-calificarea-la-euro-mai-poate-fi-obtinuta-doar-miraculos-19264512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-a-invins-dar-nu-a-convins-in-fata-ripensiei-timisorenii-au-dominat-finalul-amicalului-de-la-arad-concluziile-lui-laszlo-balint-si-iulian-muntean-19264493

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-a-pierdut-jocul-test-prelungit-cu-fc-botosani-leo-grozavu-nemultumit-de-prima-repriza-chiar-daca-echipa-sa-a-condus-la-pauza-mesajul-lui-valeriu-iftime-pentru-trupa-din-copou-19264485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-pierdut-decent-amicalul-cu-sepsi-osk-dan-alexa-sunt-realist-este-o-diferenta-de-valoare-19264477

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 26 Mar. 2023, 15:08 Liga 2
Pe aceeași temă