Amicalul cu FC Botoșani a căzut. Cu cine a mai încercat să joace Poli Iași și ce adversar și-a găsit pentru un test în Copou

Narcis POHOAȚĂ 11 Nov. 2021, 11:01 Liga 2
Amicalul cu FC Botoșani a căzut. Cu cine a mai încercat să joace Poli Iași și ce adversar și-a găsit pentru un test în Copou

Profitând de întreruperea campionatului, antrenorul Costel Enache își va testa jucătorii la sfârșitul acestei săptămâni într-un nou meci amical. Poli va întâlni vineri, de la ora 12:00, formația ieșeană de Liga a 4-a Gloria Bălțați, partida urmând să se desfășoare pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, fără spectatori.

Gloria Bălțați ocupă locul 4 în clasamentul Ligii a 4-a din județul Iași, cu 20 de puncte după 11 etape, la 11 puncte de primul loc ocupat de Victoria Lețcani.

Poli Iași și FC Botoșani nu s-au înțeles în privința zilei

Ieșenii ar fi vrut să joace un amical mai ”tare”, însă primele variante luate în calcul, FC Botoșani (Liga 1), Zimbru Chișinău, Petrocub și Dacia Buiucani (toate din Republica Moldova) au căzut, din diverse motive.

FC Botoșani ar fi fost dispusă să joace cu Poli Iași, însă doar joi, variantă pe care ieșenii nu au agreat-o. În condițiile în care elevii lui Costel Enache au revenit la antrenamente abia miercuri, după cele trei zile libere primite la finalul partidei cu Unirea Slobozia, ar fi fost riscant ca ieșenii să joace după doar 24 de ore un amical.

Ulterior, oficialii din Copou au contactat mai multe formații din Republica Moldova în încercarea de a perfecta un meci amical, însă echipele de dincolo de Prut au invocat dificultatea de a veni în România, ținând cont de condițiile pandemice.

Poli Iași are tot lotul valid

După trei zile libere primite la finalul meciului cu Unirea Slobozia, fotbaliștii Politehnicii Iași au revenit miercuri dimineață la antrenamente, sub comanda lui Costel Enache.

Cu excepția lui Francisc Cristea, convocat de Bogdan Lobonț la lotul Under 20, și a lui Pop, operat la claviculă la începutul sezonului, tehnicianul Iașiului a avut la dispoziție tot lotul. Inclusiv pe Ovidiu Mihalache, revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren mai multe etape.

Poli nu va conta însă pe doi jucători importanți în meciul din etapa viitoare, din deplasare, cu Ripensia Timișoara (sâmbătă, 20 noiembrie, ora 11:00), Onea (eliminat în finalul meciului cu Slobozia) și Camara (cumul de cartonașe galbene) fiind suspendați.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultimele-doua-victorii-au-adus-entuziasm-la-poli-iasi-salariile-vor-fi-deblocate-vom-ajunge-cu-banii-la-zi-in-scurt-timp-19209421

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-dezvaluit-cum-a-reusit-sa-invinga-unirea-slobozia-cand-am-avut-posesia-am-pierdut-cum-a-comentat-antrenorul-politehnicii-iasi-arbitrajul-brigazii-lui-dumitrache-19209231

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u20-cu-sapte-fotbalisti-din-liga-2-la-urmatoarea-actiune-cs-comunal-selimbar-trimite-doi-jucatori-pentru-amicalele-cu-selectionatele-similare-ale-poloniei-si-italiei-19208544

Narcis POHOAȚĂ 11 Nov. 2021, 11:01 Liga 2
Pe aceeași temă