România U20, cu șapte fotbaliști din Liga 2 la următoarea acțiune. CS Comunal Șelimbăr trimite doi jucători pentru amicalele cu selecționatele similare ale Poloniei și Italiei

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2021, 16:01 Liga 2
România U20, cu șapte fotbaliști din Liga 2 la următoarea acțiune. CS Comunal Șelimbăr trimite doi jucători pentru amicalele cu selecționatele similare ale Poloniei și Italiei

România U20 se află în pragul unei noi acțiuni, urmând să dispute la jumătatea lunii noiembrie două partide amicale. Selecționerul Bogdan Lobonț a fost cu ochii pe Liga 2 și a convocat un număr destul de important de fotbaliști, șapte.

Naționala sub 20 de ani a României are programate două partide de verficare, una pe teren propriu, cealaltă în deplasare. În primă fază, tricolorii vor evolua contra selecționatei similare a Poloniei, pe 11 noiembrie, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” de la Voluntari, pentru ca patru zile mai târziu, pe 15 noiembrie, să joace contra Italiei U20, la Sassuolo (Italia).

Șapte fotbaliști din Liga 2, pe lista convocărilor lui Bogdan Lobonț 

Pe lista convocaților, din Liga 2 au fost aleși următorii șapte fotbaliști: portarul Bogdan Eftimie (Viitorul Pandurii) și juctării de câmp Darius Grosu (Metaloglobus), Robert Sălceanu (Dunărea Călărași), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Alexandru Luca (CS Comunal Șelimbăr), Alexandru Oroian (FC Hermannstadt) și Toni Suciu (CS Comunal Șelimbăr).

Din lotul complet convocat de Bogdan Lobonț fac parte în total 21 de jucători, din Liga 1 dar și din afara României, pe lângă numele anunțate din Liga 2:

portari: Otto Hindrich (CFR Cluj), Bogdan Eftimie (Viitorul Pandurii), Anthony Petre (Bologna/Italia)

fundași: Darius Grosu (Metaloglobus), Eduard Duțu (Montevarchi/Italia), Cosmin Oprean (Cittadela/Italia), Deniz Giafer (Dinamo București), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Gabriel Buta (Farul Constanța), Robert Sălceanu (Dunărea Călărași)

mijlocași: Ovidiu Perianu (FCSB), Andrei Mărginean (ACR Messina/Italia), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Cristea Francisc (Politehnica Iași), Eduard Radaslavescu (Farul Constanța), Constantin Grameni (Farul Constanța), Alexandru Luca (CSC Șelimbăr)

atacanți: Ahmed Bani (Dinamo București), Alexandru Oroian (Hermannstadt), Cristian Dumitru (FC Argeș), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Toni Suciu (CSC Șelimbăr)

România U20, o victorie și un eșec categoric la acțiunea precedentă 

La precedenta acțiune, din octombrie, România U20 a jucat tot două partide de verificare, cu Cehia U20 și cu Germania U20. A învins Cehia U20 cu 2-1, prin golurile lui Deniz Giafer și Eduard Rădăslăvescu, dar a cedat categoric apoi în partida cu nemții, cu 0-4.

Numărul convocaților din ligile inferioare la partidele respective a fost mai mare decât acum, de nouă, opt din Liga 2 și un jucător din Liga 3.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nationala-u21-a-romaniei-abordeaza-amicalul-cu-italia-u21-cu-trei-fotbalisti-din-liga-2-lotul-convocat-de-florin-bratu-19208527

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-alba-iulia-e-din-nou-intr-o-situatie-disperata-clubul-emblema-al-albei-e-asaltat-de-memorii-si-sperantele-de-salvare-tin-de-un-miracol-19208541

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-mutu-a-luat-in-calcul-sa-se-retraga-dupa-gafa-care-i-a-adus-brasovului-infrangerea-cu-fc-hermannstadt-modul-in-care-antrenorul-santa-ii-reda-increderea-portarului-si-situatia-medicala-a-lui-le-19208529

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2021, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă