Olimpic Zărnești, sparring partner pentru Dinamo! Un jucător fost la Progresul Spartac a înscris de trei ori pentru ”câini” în amical

Adi MARICA 16 Jun. 2024, 14:08 Liga 3
Olimpic Zărnești, sparring partner pentru Dinamo! Un jucător fost la Progresul Spartac a înscris de trei ori pentru ”câini” în amical

Peste 1.000 de spectatori au umplut, sâmbătă, 15 iunie 2024, până la refuz stadionul Celuloza din Zărnești pentru amicalul lui Dinamo cu Olimpic, echipă care în această vară s-a luptat în barajele pentru promovarea în Liga 2, însă a ieși din faza semifinalelor.

Deși, pentru sâmbătă, antrenorul Mihai Stere programase un joc școală al echipei cu suporterii, acțiunea a fost contramandată pentru a face loc amicalului de lux cu prim-divizionara condusă de Zeljko Kopic. ”Nu puteam refuza Dinamo”, a spus Mihai Stere, fost jucător la Dinamo pentru scurt timp, la începutul anilor 2000.

Dinamo a câștigat la pas amicalul cu Olimpic Zărnești

Pentru Dinamo, acesta a fost primul amical al verii și l-a câștigat la scor de maidan, 8-0 (2-0).

Deniz Giafer a marcat primul gol, după un corner (26), iar noua achiziție Cătălin Cîrjan, fostul jucător al Rapidului, a marcat la debutul în tricoul alb-roșu, după o acțiune personală din partea dreaptă (32). La 0-2, gazdele au avut o ocazie mare prin Mădălin Mielușoiu, dar Golubovic a fost salvat de bară.

Andrei Florescu, hattrick la revenirea la Dinamo

În debutul părții secunde, Andrei Florescu a reușit un hattrick în doar nouă minute (51, 55, 59)!

Florescu (22 de ani) a revenit în această vară la Dinamo de la Progresul Spartac, unde fusese împrumutat în sezonul recent de Liga 2.

Adrian Caragea (72), Valentin Borcea (75) și Cristian Licsandru (86) au stabilit scorul final, iar Alex Ilie a ratat, pe final, două ocazii singur cu portarul.

Cătălin Cîrjan, noul decar al ”câinilor”

Cîrjan a jucat cu tricoul cu numărul 10 de la Kopic, iar evoluția acestuia a fost promițătoare.

Sezonul trecut, tricoul cu numărul 10 la Dinamo a fost purtat de Daniel Iglesias, fotbalist la care oficialii clubului au renunțat de curând.

Dinamo va încheia cantonamentul de la Brașov, în care se află acum, cu un alt amical, programat în data de 22 iunie, la baza sportivă Campo Verde din Ghimbav, cu Unirea Slobozia, echipă nou-promovată în SuperLigă.

În ceea ce o privește pe Olimpic Zărnești, aceasta s-a reunit pentru acest amical cu Dinamo, fiindcă, altfel, jucătorii lui Mihai Stereu au vacanță după sezonul de Liga 3 în care s-au clasat pe locul 2 în Seria 5, poziție care i-a adus calificarea în barajele de promovare, însă a ieșit încă din faza semifinală, după ce a pierdut dubla manșă cu SCM Râmnicu Vâlcea, liderul din Seria 6, 0-1 la Zărnești și 0-6 la Râmnicu Vâlcea.

Adi MARICA 16 Jun. 2024, 14:08 Liga 3
Pe aceeași temă