Amical cu tensiuni. Partida dintre CSM Slatina și ACSO Filiași, presărată cu multe greșeli de arbitraj, iar Dinu Todoran nu a vrut să ofere primul ”11”: ”De ce să-ți dau echipa? Poate la finalul jocului…”

Andrei PASCU 14 Feb. 2021, 10:36 Liga 2
Amical cu tensiuni. Partida dintre CSM Slatina și ACSO Filiași, presărată cu multe greșeli de arbitraj, iar Dinu Todoran nu a vrut să ofere primul ”11”: ”De ce să-ți dau echipa? Poate la finalul jocului…”

CSM Slatina a disputat, sâmbătă, ultimul amical din această iarnă. A câștigat cu 2-0 contra celor de la ACSO Filiași, iar la final antrenorul Dinu Todoran a oferit și câteva declarații, totul ca o analiză a acestei perioade de pregătire.

Dinu Todoran: ”Mai avem o săptămână până la începerea campionatului, sperăm să fim în formă maximă din toate punctele de vedere” 

”Principalul” Slatinei a afirmat că în ultima săptămână, până la reluarea Ligii 2, va încerca să pună la punct și ultimele aspecte din cadrul echipei, pentru ca formația sa să se prezinte în cele mai bune condiții. Apoi, să poată să strângă punctele de care are nevoie pentru a scăpa de retrogradare.

A fost o perioadă de pregătire ce a inclus și meciuri amicale. Mai avem o săptămână până la începerea campionatului și sperăm cu toții să fim în formă maximă din toate punctele de vedere. La fiecare joc ai emoții (n.r. – legat de debutul său). Și ca jucător, dar și ca antrenor, dar la ora partidei dispar toate emoțiile. A fost un meci amical, am avut cu o echipă bună a Ligii a III-a. Chiar își merită locul din clasament. Chiar mi-a plăcut echipa“, a punctat Dinu Todoran, citat de Gazeta de Sud.

Dinu Todoran a refuzat să ofere foaia cu echipa de start 

Au fost și ceva tensiuni în amical, potrivit sursei amintite. La începutul partidei, Dinu Todoran a refuzat să furnizeze foaia cu echipa de start. ”Nu, nu vreau să-ți dau echipa! De ce să-ți dau echipa? Poate la finalul jocului…”, a spus antrenorul Slatinei, care le-a interzis și colaboratorilor să ofere informații cu privire la formula de start.

Nu ne lasă Mister!”, a spus unul dintre oamenii din stafful lui Todoran.

Tot Gazeta de Sud precizează că meciul a fost presărat cu multe greșeli de arbitraj, faulturi sau offside-uri semnalizate eronat. Centralul meciului a lăsat jocul mai dur, iar CSM Slatina ar fi putut să primească un cartonaș roșu la unul din marcatorii golurilor, Cătălin Doman. De altfel, faza s-a petrecut chiar la prima reușită a Slatinei.

Sursa amintită notează că offside-urile indicate greșit au venit în defavoarea ambelor echipe.

Mario Găman nu a vrut să vorbească despre hotărârile arbitrilor 

Mario Găman, antrenorul celor de la ACSO Filiași, nu a vrut să vorbească despre deciziile arbitrilor și celor întâmplate pe teren, ci a scos în evidență importanța meciului pentru echipa sa.

Nu-mi place să discut despre deciziile arbitrului. Pe mine m-a interesat jocul echipei, pe un fond de pregătire intens. Dar astăzi (n.r. – sâmbătă) băieții au arătat calitate. Au avut o atitudine pozitivă, o mentalitate de învingători și pe această cale vreau să-i felicit, pentru că am jucat împotriva unei echipe cu pretenții, de Liga 2. Băieții mei au făcut un joc foarte reușit!

 Am avut o posesie bună, în majoritatea timpului mingea a rămas la noi, cu progresie, deci a fost un antrenament bun. Urmează un ciclu săptămânal foarte bun, cu două meciuri: miercuri cu FCU 2 și vineri cu Petrolul Potcoava. Întreaga săptămână ne vom antrena la Craiova, terenul de la ‘Aripile’, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Îi mulțumim domnului președinte Spânu că se zbate pentru noi să ne ofere condiții bune.

La sfârșitul săptămânii vom da două zile libere, apoi vom continua cu pregătirea normal. Ușor-ușor o să scădem timpii și o să creștem intensitatea și sperăm ca la prima etapă să fim pregătiți din toate punctele de vedere”, a spus Mario Găman.

CSM Slatina a marcat un gol în prima repriză și unul în partea a doua. Cătălin Doman a deschis calea echipei lui Dinu Todoran către victorie, după un gol marcat în primul sfert de oră, minutul 15. Slătinenii au continuat să-și facă jocul ofensiv și în partea a doua și au înscris golul cu numărul doi pe final, cu trei minute înaintea ultimului fluier. Radu Necşulescu a stabilit scorul confruntării cu ACSO Filiași.

CSM Slatina a început meciul cu formula: Grecu – Bodri, Preda, Manea, Pisaru – Ovidiu Popescu, Toma, Gheorghe – Doman, Vlada, Oprescu.

ACSO Filiași a început meciul cu formula: Bănuță – Albăstroiu, Tătaru, Circă, Calu – Săulescu, Vaștag, Armășelu, Poiană – Viespe, Fotescu. Au mai jucat Jianu – Dănescu, Dina, Duriță, Șendroiu, Mărgărit, Sabin Lupu, Militaru și Manolache.

Foto: CSM Slatina – Fotbal

 

 

Andrei PASCU 14 Feb. 2021, 10:36 Liga 2
Pe aceeași temă