Alte trei transferuri anunțate de Progresul Spartac. Trei jucători legitimați în Liga 1 sezonul trecut, sub comanda lui Andrei Erimia

Răzvan STÎNGĂ 01 Jul. 2022, 18:24 Liga 2
Alte trei transferuri anunțate de Progresul Spartac. Trei jucători legitimați în Liga 1 sezonul trecut, sub comanda lui Andrei Erimia

Progresul Spartac a făcut alte trei achiziții, ajungând la un total de patru. Astfel, după ce zilele trecute a anunțat aducerea lui Iulian Badea de la FC Voluntari 2, vineri, 1 iulie, Progresul Spartac a oficializat trei veniri.

Luca Florică (fundaș, 19 ani, ex Academica Clinceni), Valentin Mărgărit (portar, 18 ani, ex Rapid) și Ciprian Popescu (atacant, 18 ani, ex Rapid) sunt jucătorii în cauză.

Progresul Spartac continuă să se întărească

Luca Florică a fost legitimat la două echipe sezonul trecut, ambele din Liga 1, Rapid și Academica Clinceni. A adunat un total de 16 meciuri în campionat, însă doar două partide au fost bifate pentru giuleșteni. Celelalte 14 au venit în tricoul formației ilfovene.

Ceilalți doi nu au jucat aproape deloc. Valentin Mărgărit nu a evoluat chiar deloc pentru Rapid, fiind doar rezervă neutilizată în câteva meciuri din Liga 1, în timp ce Ciprian Popescu a jucat trei minute într-un meci de campionat al formației din Giulești.

Progresul Spartac este in masura sa anunte azi trei noutati in lotul cu care va aborda sezonul care urmeaza: Luca Florica (n. 2002, mijlocas), Valentin Margarit (2004, portar) si Ciprian Popescu (2004, atacant) – toti de la Rapid.

Dintre acestia, Luca Florica (foto) a debutat anul trecut in prima liga a Romaniei, strangand 24 de aparitii in tricourile Rapidului si Academicii Clinceni, in timp ce Margarit este portarul titular al echipei secunde a visiniilor, dar si al lotului national U18, unde au evoluat si progresistii Ohaci si Costea.

Toti trei vor avea ocazia sa debuteze pentru Progresul Spartac in amicalul de maine cu Metaloglobus, care se va disputa la Clinceni, de la ora 11.

Le uram bun venit si mult succes celor trei alaturi de Progresul!a anunțat Progresul Spartac pe site-ul oficial.

Progresul Spartac, o singură schimbare de lot la nivelul plecărilor

În același timp, dacă Progresul Spartac a adus, iată, patru jucători până acum, a și anunțat despărțirea de portarul italian Enrico Moro, în vârstă de 24 de ani, care este, de fapt, născut în Lituania. Este singura plecare anunțată de nou-promovata în Liga 2, după finalul campionatului precedent de Liga 3.

În altă ordine de idei, este de așteptat ca Progresul Spartac să mai facă anumite achiziții până la începerea sezonului următor de divizie a doua, în jur de două-trei mutări.

Foto: Progresul Spartac

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Jul. 2022, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă