Sorin Cârțu a dezvăluit cine de la U Craiova l-a remarcat și a decis transferul lui Alexandru Mărieș de la Fotbal Comuna Recea | EXCLUSIV

Cosmin OLTEANU 10 Jun. 2021, 11:11 Liga 2
Sorin Cârțu a dezvăluit cine de la U Craiova l-a remarcat și a decis transferul lui Alexandru Mărieș de la Fotbal Comuna Recea | EXCLUSIV

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a dezvăluit pentru ProSport cine l-a remarcat pe Alexandru Mărieș (20 de ani), jucătorul achiziționat de formația din Bănie de la retrogradata în Liga 3 Fotbal Comuna Recea.

Transferul lui Alexandru Mărieș de la fosta divizionară secundă Fotbal Comuna Recea la Universitatea Craiova, câștigătoarea Cupei României, a fost anunțat în exclusivitate de Liga2.ro. Mutarea s-a făcut în schimbul a 5.000 de euro, dar și a unor procente dintr-un transfer ulterior.

Sorin Cârțu, despre transferul lui Alexandru Mărieș la U Craiova: ”E opțiunea antrenorului”

Conducătorul clubului din Craiova patronat de Mihai Rotaru susține că antrenorul Marinos Ouzounidis a fost cel care l-a remarcat pe Alexandru Mărieș și cel care a decis achiziționarea mijlocașului de la Recea.

”E opțiunea antrenorului. Transferurile sunt făcute pe baza unei strategii, pe care o stabilește antrenorul, patronul”, a declarat Sorin Cârțu pentru ProSport.

Florin Gherasim: ”Nu suntem o echipă care să oprim viitorul jucătorilor. Am luat ceva bani mărunți”

Președintele clubului Fotbal Comuna Recea, Florin Gheasim, a spus că nu a dorit să se opună acestui transfer al lui Mărieș, al carierei sale de până în acest moment.

”I-am dat drumul lui Mărieș la Universitatea Craiova. E deja transferat, noi nu am vrut să ne opunem mutării, e viitorul copilului. Nu suntem o echipă care să oprim viitorul jucătorilor. Am luat ceva bani mărunți, dar în principiu am luat un procent pentru viitor. Nu vreau să spun suma, pentru că îmi e rușine la cât e de mică, dar înțelegerea a fost ca băiatul să plece când va putea merge la mai bine.

Așa a fost înțelegerea și cu părinții lui, că dacă va avea o ofertă bună, nu îi vom distruge viitorul. 5.000 de euro am luat pe el, plus procente. Asta e realitatea”, a declarat Florin Gherasim pentru Liga2.ro.

Alexandru Dumitru Mărieș este originar din Baia Mare, are 20 de ani, fiind născut la 24 februarie 2001, și în sezonul recent încheiat al Ligii 2 a evoluat pentru prima dată la acest nivel, pentru Fotbal Comuna Recea. A făcut-o în 24 de partide, 1471 de minute, în care a intrat de 17 ori titular și de 11 ori a fost înlocuit. A înscris și cinci goluri, în meciurile cu CS Mioveni (1-1), CSM Reșița (6-0), Pandurii (5-0), CSM Slatina (5-2) și ”U” Cluj (3-2).

Foto principal: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-recea-a-vandut-un-fotbalist-la-u-craiova-suma-incasata-si-cum-poate-deveni-pepiniera-cluburilor-din-liga-1-florin-gherasim-mai-sunt-doriti-si-altii-19188600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-totul-despre-fuziunea-dintre-fotbal-comuna-recea-si-minaur-baia-mare-numele-viitoarei-echipe-cine-aduce-banii-unde-va-disputa-meciurile-de-acasa-si-cine-va-fi-antrenor-19188597

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-lazar-a-semnat-cu-universitatea-craiova-si-ramane-in-liga-1-banii-pe-care-ii-incaseaza-astra-in-schimbul-portarului-19188162

Cosmin OLTEANU 10 Jun. 2021, 11:11 Liga 2
Pe aceeași temă