Minaur Baia Mare mai și renunță la jucători. Maramureșenii au pus pe liber trei fotbaliști care nu au dat randament

Andrei PASCU 18 Jan. 2023, 18:54 Liga 2
Minaur Baia Mare mai și renunță la jucători. Maramureșenii au pus pe liber trei fotbaliști care nu au dat randament

Minaur Baia Mare a pus pe liber, miercuri, 18 ianuarie, trei jucători! Mihai Iosif a decis să se despartă de câteva dintre numele pe care nu le mai are în vederi pentru partea a doua a sezonului de Liga 2, intuite că vor părăsi echipa încă din urmă cu o lună, încă din decembrie.

Minaur Baia Mare, trei plecări: Gabriel Oiță, Kevin Bakare și Cassama Muacir 

Minaur Baia Mare a confirmat rezilierile contractuale cu fundașul central Gabriel Oiță (29 de ani) și atacanții Kevin Bakare (18 ani) și Cassama Muacir (27 de ani), dar pe lista plecărilor s-ar mai afla cel puțin alte patru nume, portarul Raul Băilă, fundașul dreapta Marius Potcoavă, mijlocașul de bandă Alexandru Mărieș și atacantul Ciprian Stanciu.

Jucătorii la care Minaur Baia Mare a renunțat nu s-au remarcat în prima parte a sezonului

Luând în parte jucătorii de care Minaur Baia Mare s-a despărțit, Gabriel Oiță, venit la echipă în vara lui 2021, de la fosta Fotbal Comuna Recea, a bifat în acest sezon de Liga 2 numai șase meciuri (269 de minute).

În ceea ce-l privește pe Kevin Bakare, el a ajuns la Baia Mare la începutul acestui sezon, de la CFR Cluj 2, dar nu a reușit să marcheze în cele 14 meciuri (468 de minute) în care a fost utilizat.

Vârful Cassama Muacir, venit tot la începutul campionatului, a marcat un gol în 14 meciuri (629 de minute) bifate în Liga 2. A punctat în partida cu Viitorul Pandurii, scor 1-2, din etapa a 15-a.

Minaur le multumeste lui Gabriel OITA, Cassama MUACIR si Kevin BAKARE pentru perioada petrecuta la club si le doreste mult succes in cariera.

Gabriel OITA – 37 meciuri
Cassama MUACIR – 17 meciuri
Kevin BAKARE – 18 meciuri

AICI E MINAUR!”, notează Minaur Baia Mare pe pagina de Facebook.

Minaur Baia Mare a oficializat trei veniri

Până în acest moment, Minaur Baia Mare a oficializat trei veniri, chiar dacă numărul noilor achiziții e mai mare. După ce l-a prezentat pe portarul Raul Avram, formația din Baia Mare i-a anunțat și pe Alexandru Iacob și Petre Ivanovici pe pagina de Facebook.

Însă, și Răzvan Horj s-a înțeles cu Minaur Baia Mare, dar acordul va fi oficializat, în mare măsură, în zilele următoare, pentru că fotbalistul trebuie să rezolve problemele cu fostul club, Petrolul, cu care e încă în litigiu. În situația lui Horj se află și Senad Jarovic, și el înțeles verbal cu echipa lui Iosif, dar nu a fost prezent la reunire.

Minaur Baia Mare debutează în Liga 2, în 2023, cu Concordia Chiajna

Minaur Baia Mare are cinci meciuri fără victorie în Liga 2. După 3-0 cu CS Comunal Șelimbăr, a făcut două remize la rând, 1-1 cu Poli Timișoara și 2-2 cu Progresul Spartac, după care au venit două eșecuri la rând, 0-1 cu SC Oțelul și 1-2 cu Viitorul Pandurii. În runda a 16-a, ultima din 2022, a urmat remiza cu Unirea Dej, scor 1-1.

Minaur Baia Mare va mai întâlni în sezonul regular al Ligii 2, Concordia Chiajna (acasă), Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), toate confruntările fiind programate pentru 2023.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-si-a-anuntat-programul-amicalelor-insa-inca-nu-si-cunoaste-adversarii-din-cantonamentul-din-turcia-19258053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-achizitie-dupa-achizitie-dar-cu-restante-19257873

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-primul-transfer-din-2023-al-echipei-fc-brasov-alexa-are-mari-asteptari-de-la-marcatorul-innascut-fara-gol-de-aproape-doi-ani-atacantul-spune-ca-retrogradarea-in-lig-19257875

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-si-a-reluat-antrenamentele-cu-cateva-noutati-in-lot-mihai-iosif-a-anuntat-primele-trei-achizitii-si-planurile-sale-iar-la-prima-sedinta-au-participat-alti-trei-jucatori-veniti-de-la-echipe-di-19257803

 

Andrei PASCU 18 Jan. 2023, 18:54 Liga 2
Pe aceeași temă