Alertă la UTA! Încă un jucător din lotul lui Roșu a contactat o boală contagioasă și arădenii ar putea cere amânarea meciurilor din campionat

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 16:08 Liga 2

În vestiarul echipei UTA Bătrâna Doamnă ar putea izbucni o epidemie de varicelă după ce doi dintre jucătorii din lotul lui Laurențiu Roșu au fost diagnosticați în ultimele zile cu această boală infecto-contagioasă, anunță SportArad. În cazul în care mai mulți arădeni vor prezenta simptomele vărsatului de vânt, UTA ar putea să își amâne următoarele meciuri din campionat. CS Mioveni și FC Brașov, echipe aflate în lupta pentru promovare, sunt adversarii arădenilor în următoarele două etape.

După atacantul Marius Curtuiuș, lăsat în afara lotului dinaintea meciului de ieri cu Metalul Reșița (4-0), astăzi, și Dumitru Muntean a căzut la pat și are varicelă. Medicii echipei UTA se tem că nu vor fi singurele cazuri în lotul lui Laurențiu Roșu, deoarece cel puțin niciunul dintre portarii arădenii nu au avut această boală întâlnită des la vârsta copilăriei și pe care o fac și adulții în caz că nu au avut-o deja.

În acest moment, deplasarea utiștilor pentru meciul de vineri, de la ora 18:00, de la Mioveni, nu e sigură, iar în cazul în care mai mulți jucători vor contacta valicelă se va solicita amânarea următoarelor meciuri din campionat.

Burlă, în afara lotului cu Metalul pentru că „nu a avut o reacție pozitivă”

Altfel, antrenorul Laurențiu Roșu a explicat după meciul cu Metalul Reșița de ce l-a lăsat în afara lotului pe Bogdan Burlă și l-a înlocuit cu Richard Filaret. „Am decis să nu contăm pe Burlă, fiindcă nu a avut o reacție pozitivă după meciul de la Brăila. Ceilalți, da. Sper ca pe viitor să-și dea seama ce a greșit și să aibă o reacție pe măsură. Filaret a jucat foarte bine azi, a demonstrat că este un fotbalist pe care ne putem baza oricând, chiar dacă l-am plimbat de pe un post pe altul. Ca junior pe postul lui Burlă l-am luat pe Copaci, l-aș fi băgat pe el dacă era nevoie. E un jucător tânăr, serios, care a răspuns bine și în pregătiri, a evoluat bine la echipa a doua, la fel și când am apelat la serviciile sale. Regândim situația jucătorilor Under 21, dar asta facem în fiecare săptămână. La fiecare meci ne gândim cum e mai bine pentru echipă. Continuăm să ne bazăm pe fiecare jucător din lot, iar aici mă refer și la Polgar sau ceilalți juniori care se antrenează cu noi”, a spus, citat de SportArad, Laurențiu Roșu, care în meciul de ieri nu l-a utilizat nici pe Dumitru Muntean, ca urmare a evoluției slabe din jocul de la Brăila.

Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 07 Mar. 2017, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă