Albert Popa, nostalgic la revenirea pe Tineretului: ”La încălzire, fără să îmi dau seama, m-am dus la poarta la care se pregăteau portarii Brașovului.” Goalkeeperul Dunării a vorbit despre problemele echipei din Călărași

Adi MARICA 20 Sep. 2021, 13:49 Liga 2
Albert Popa, nostalgic la revenirea pe Tineretului: ”La încălzire, fără să îmi dau seama, m-am dus la poarta la care se pregăteau portarii Brașovului.” Goalkeeperul Dunării a vorbit despre problemele echipei din Călărași

Portarul Albert Popa (22 de ani) a revenit, sâmbăta trecută, pe Tineretului. Brașoveanul a fost împrumutat în această vară de Gaz Metan Mediaș la Dunărea Călărași.

În meciul din etapa a 7-a a Ligii 2, câștigat de FC Brașov cu 3-1 cu Dunărea, Aby Popa, în ciuda celor trei goluri primite, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai trupei din Călărași.

”A fost o senzație de nostalgie când am pășit din nou pe Tineretului. Este stadionul pe care eu am crescut și am atâtea amintiri. La încălzire, fără să îmi dau seama, m-am dus la poarta la care se pregăteau portarii Brașovului și nea Andrei Șanta m-a făcut atent”, a spus Popa.

Albert Popa, despre situația clubului Dunărea Călărași: ”Sunt probleme mari, au plecat mulți jucători”

Brașoveanul a găsit la Dunărea Călărași o echipă cu probleme. ”În vară am avut mai multe oferte de la echipe din Liga a 2-a. Inițial nu am dorit să plec de la Mediaș, apoi m-am gândit că este mai bine să merg la o echipă și să joc. Singura variantă rămasă a fost Dunărea Călărași. Problema este că clubul a intrat în insolvență. Știu cum este, pentru că am mai trecut printr-o astfel de procedură și la Mediaș. Singurul avantaj este că ne luăm banii la timp. În rest, sunt probleme mari, au plecat mulți jucători și nu suntem în cea mai bună formă. Îngrijorător este programul, pentru că urmează să întâlnim echipele cu pretenții”, a spus Albert Popa.

”Brașovul, o echipă medie”

Despre FC Brașov, Popa spune că este o echipă medie, însă care nu poate emite pretenții la promovare.

”Brașovul mi s-a părut o echipă medie pentru Liga a 2-a, însă nu se ridică la nivelul echipelor din fruntea clasamentului. Dumbravă mi s-a părut cel mai periculos jucător, efectiv a făcut legea pe flancul stâng”, a spus Aby Popa.

Format de FC Braşov

Albert Popa a fost format de FC Braşov şi a mai jucat la FC Benţa, Forex, CSŞ Braşovia, Ardealul Cluj, Dacia Unirea Brăila, Unirea Slobozia, SR Brașov și Gaz Metan Mediaș. Brașoveanul a fost şi component al selecționatelor naţionale U14, U15, U17. La SR Brașov, Aby s-a remarcat cu adevărat și de aici a prins transferul în Liga 1 la Mediaș.

”Mă bucur că la meciul de sâmbătă, portarii titulari au trecut prin mâna mea. David Gârniță și Aby Popa sunt doi portari tineri care au tot viitorul în față”
Andrei Șanta, antrenorul cu pregătirea portarilor la FC Brașov

Foto: Cătălin Ionescu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-obtinut-cu-dunarea-calarasi-cea-mai-clara-victorie-din-acest-sezon-vlad-mihalcea-a-inscris-dupa-mai-bine-de-doi-ani-simteam-ca-am-un-blocaj-concluziile-lui-ilie-stan-19201390

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-fc-hermannstadt-poate-urca-pe-locul-2-poli-iasi-joaca-la-techirghiol-19201292

Adi MARICA 20 Sep. 2021, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă