Aerostar Bacău transferă un atacant argentinian. Gabriel Voicu: ”Sper să se adapteze rapid și să fie vârful de careu de care avem nevoie”

Andrei PASCU 05 Sep. 2020, 11:45 Liga 2
Aerostar Bacău transferă un atacant argentinian. Gabriel Voicu: ”Sper să se adapteze rapid și să fie vârful de careu de care avem nevoie”

Aerostar Bacău se pregătește să mute din nou pe piața transferurilor. De data aceasta vrea să aducă un atacant argentinian de 25 de ani, pe Valentin Haberkon. Fotbalistul s-a format la echipele Independiente și Banfield, are dublă cetățenie, iar acum este legitimat în liga a treia din țara natală, Los Andes. Informația cu privire la transferul lui Valentin Haberkon a fost confirmată de Gabriel Voicu, team-managerul grupării moldovene.

Gabriel Voicu: ”Există o anumită doză de risc în astfel de situații” 

Atacantul va ajunge în Bacău în cursul săptămânii următoare și ar putea face parte din lotul lui Aerostar pentru confruntarea cu CSM Reșița, din etapa a treia a Ligii 2, de pe teren propriu.

Există o anumită doză de risc în astfel de situații, dar ne-o asumăm. Sperăm ca Haberkon să se adapteze rapid și să fie atacantul de careu de care avem nevoie”, a declarat Gabriel Voicu, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău a adus 11 jucători. Cel mai important nume, Vlad Mihalcea 

Până acum, moldovenii i-au adus pe portarii Iulian Anca Trip (25 de ani, ex Viitorul Tg. Jiu) și David Petrișor (20 de ani, împrumutat de la Dinamo), fundașii de bandă Andrei Alecsandru (25 de ani, ex Bucovina Rădăuți), François Yabre (29 de ani, ex Viitorul Pandurii) și Darius Mureșan (19 ani, împrumutat de la Viitorul Constanța), pe mijlocașii Dorin Eduard Burlacu (27 de ani, ex CSM Râmnicu Sărat), Bogdan Oteliță (18 ani, împrumutat de la SCM Ceahlăul), Ionuț Belciu (17 ani, ex CSM Moinești), Vlad Mihalcea (22 de ani, ex ”U” Cluj) și Robert Băciuț (19 ani, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), și pe atacantul Eduard Burlacu (28 de ani, ex SCM Gloria Buzău).

Aerostar Bacău întâlnește în primele etape Universitatea Cluj (acasă, scor 1-2), Farul (deplasare), CSM Reșița (acasă), Ripensia Timișoara (deplasare) și FK Csikszereda (acasă).

Foto: FC Universitatea Cluj și Deșteptarea 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-si-u-cluj-se-infrunta-in-prima-etapa-din-liga-2-meciul-e-programat-luni-de-la-1730-19146203

 

 

Andrei PASCU 05 Sep. 2020, 11:45 Liga 2
Pe aceeași temă