Aerostar Bacău a mai făcut patru transferuri pentru Liga 2. Moldovenii și-au definitivat lotul

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Aug. 2020, 18:39 Liga 2
Aerostar Bacău a mai făcut patru transferuri pentru Liga 2. Moldovenii și-au definitivat lotul

Aerostar Bacău a definitivat și și-a prezentat lotul pentru debutul în Liga 2, sezonul 2020/2021. Nou-promovata va avea la dispoziție 24 de jucători, dar printre aceștia se numără și alte patru noi nume. Dragoș Petrișor (portar, 20 de ani, împrumutat de la Dinamo), Iulian Anca Trip (portar, 25 de ani, ex Viitorul Pandurii), Bogdan Oteliță (mijlocaș, 18 ani, împrumutat de la CSM Ceahlăul) și Ionuț Belciu (mijlocaș, 17 ani, ex CSM Moinești) sunt noile achiziții ale moldovenilor aflate sub comanda antrenorului Cristian Lupuț.

Dragoș Petrișor a evoluat și sezonul trecut în Liga 2, la Turris Oltul, unde a fost împrumtuat de Dinamo. Nu a apucat să joace vreun minut, fiind cel mult pe banca de rezerve în câteva partide.

Lotul echipei Aerostar Bacău: 

  • Portari: Bogdan Miron (1982), Denis Cebotari (1998), Iulian Anca Trip (1995, Viitorul Tg. Jiu), David Petrișor (2000, împrumutat de la Dinamo).
  • Fundași: Andrei Alecsandru (1995, Bucovina Rădăuți), Andu Moisi (1996), François Yabre (1991, Viitorul Pandurii), Andrei Bobaru(2000), Cornel Ardei (2002), Darius Mureșan (2001, împrumutat de la Viitorul Constanța), Ionuț Tilibașa (2001).
  • Mijlocași: Marius Chelaru (1997), Ionuț Chirilă (1990), Alexandru Corban (1998), Alexandru Zaharia (1999), Bogdan Oteliță(2002, împrumutat de la SCM Ceahlăul), Horia Ilie (1999), Andrei Gavrilă (1999), Mircea Manole (1998), Ionuț Belciu (2003, CSM Moinești), Vlad Mihalcea (1998, ”U” Cluj), Alessandro Bobârnac (2001), Tomaso Dogaru (2001).
  • Atacanți: Cătălin Vraciu (1989), Eduard Burlacu (1992,ex SCM Gloria Buzău).

Cristian Lupuț: ”Eu cred că programul nu are foarte mare importanță, lucrurile trebuie puse la punct de la început”

Aerostar Bacău întâlnește în primele etape Universitatea Cluj (acasă), Farul (deplasare), CSM Reșița (acasă), Ripensia Timișoara (deplasare) și FK Csikszereda (acasă), iar antrenorul Cristian Lupuț a vorbit despre program, pe care nu îl consideră atât de important și despre primul meci, cu ”U” Cluj. Partida are loc luni.

Sigur că, indiferent de cum avem noi programul, important e că trebuie să jucăm cu toată lumea și vom avea ca adversare echipe de mare tradiție, cu bugete mult mai mari decât noi. Eu cred că programul nu are foarte mare importanță, lucrurile trebuie puse la punct de la început, iar noi vom lua fiecare meci în parte. Ca să-ți răspund, totuși, la întrebare, cred că e un program OK, dat fiind faptul că avem câteva meciuri acasă cu echipe de nivelul nostru, dar și câteva deplasări la echipe mai bine cotate.

Eu le-am spus și băieților: respectăm Universitatea Cluj, le respectăm tradiția, dar punctele se joacă pe teren. Aș spune că e un avantaj că îi întâlnim atât de repede. Pe de o parte, pentru că, în contextul pandemiei, majoritatea antrenorilor n-au reușit să-și îndeplinească toate obiectivele pregătirii, beneficiind și de puține jocuri de verificare. Pe de altă parte, în condițiile în care au făcut multe transferuri, cred că echipa clujeană nu are încă omogenitate”, a spus Cristian Lupuț.

Aerostar Bacău a făcut testele pentru depistarea COVID-19

Joi, 27 august, înaintea meciului cu Universitatea Cluj, Aerostar Bacău a făcut testele de depistare a noului coronavirus. Conform unui comunicat emis de club, toate au fost negative astfel că programul echipei va continua în termenii obișnuiți.

Dragi suporteri,

Vă informăm că atât componenții echipei C.S. Aerostar, cât și staff-ul tehnic, au făcut testul de referință pentru diagnosticul specific de COVID-19, cunoscut sub numele de ARN viral SARS -CoV-2, prin metoda RT-PCR și au ieșit NEGATIVI.

Le urăm succes în parcursul din liga secundă și suntem #alaturideaerostar, luni, 31 august 2020, la primul meci de acasă împotriva U Cluj”, precizează Aerostar Bacău într-un comunicat.

Foto: Aerostar Bacău 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Aug. 2020, 18:39 Liga 2
Pe aceeași temă