Aerostar Bacău păstrează cel mult 13 fotbaliști după retrogradarea în Liga 3. Planul moldovenilor după ce au ratat salvarea de la retrogradare

Răzvan STÎNGĂ 20 May. 2021, 14:50 Liga 2
Aerostar Bacău păstrează cel mult 13 fotbaliști după retrogradarea în Liga 3. Planul moldovenilor după ce au ratat salvarea de la retrogradare

Aerostar Bacău pregătește terenul pentru Liga 3, dat fiind faptul că în sezonul actual de Liga 2, din care mai e o etapă în play-off, s-a numărat printre cluburile de pe ultimele locuri în play-out, care au retrogradat. Se vor face restructurări importante de lot, fiind anunțate, oficial, multe plecări.

Aerostar Bacău, schimbări semnificative de lot după retrogradarea în Liga 3 

Liga2.ro a scris încă din urmă cu câteva zile despre strategia clubului din Bacău, dar nu a putut lua legătura cu conducerea, pentru confirmarea informațiilor. Acum, team-managerul Gabriel Voicu a anunțat acest lucru, într-o intervenție recentă.

A recunoscut că de la Aerostar Bacău vor pleca mulți jucători, iar din lotul care a fost implicat în acest sezon de Liga 2 vor continua cel mult 13 jucători. Ulterior, în funcție de anumite aspecte, vor fi aduși alți fotbaliști, pentru completarea lotului, pentru abordarea Ligii 3, unde revine după un singur an în diviza a doua.

Gabriel Voicu: ”Obiectivul nostru este de a urca din nou în Liga a 2-a” 

Aerostar Bacău se pare că are de gând să se întoarcă repede în Liga 2, anunțând încă de pe acum obiectivul pentru stagiunea următoare.

Nu vor rămâne mai mult de 13 jucători din cei cu care am retrogadat. Obiectivul nostru este de a urca din nou în Liga a 2-a, dar, de data aceasta, ne dorim ca atunci când este să facem pasul, să avem garanții sportive și financiare că ne vom putea asigura și permanența la acest nivel măcar pentru două sezoane”, a declarat Gabriel Voicu, citat de Deșteptarea.

Liga2.ro a anunțat, în articolul publicat pe 13 mai, faptul că printre jucătorii care vor pleca se numără cei împrumutați, Alexandru Barna (portar, 27 de ani, revine la CSM Ceahlăul), Dragoș Petrișor (fundaș, 21 de ani, Dinamo) și Darius Mureșan (fundaș, 19 ani, Viitorul Constanța), dar și cel mai important nume din lotul Aerostarului Bacău. Este vorba de Vlad Mihalcea (22 de ani), fost jucător la FCSB, ACS Poli Timișoara, Academica Clinceni, FC Voluntari sau ”U” Cluj.

Aerostar Bacău a terminat Liga 2 cu numai 11 puncte 

Aerostar Bacău a fost a treia echipă din Liga 2 care a retrogradat matematic în Liga 3. Moldovenii au pierdut orice speranță de la salvare, după a 4-a etapă din play-out, după ce au cedat la scor contra Viitoului Pandurii, scor 1-5.

Aerostar Bacău a strâns doar 11 puncte în această primă și singură stagiune de la revenirea în Liga 2. Băcăuanii nu au mai câștigat din noiembrie anul trecut, când în etapa a 12-a a sezonului regular învingeau, surprinzător, Petrolul, în deplasare, cu 4-1. De atunci, au urmat 14 meciuri în care s-au scos doar patru puncte, din patru egaluri.

Foto: Dragoș Pășcăneanu/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-manu-pleaca-de-la-metaloglobus-antrenorul-a-confirmat-ca-intelegerea-nu-va-fi-prelungita-si-e-pregatit-de-a-doua-experienta-din-cariera-deprincipal-imi-concentrez-19185927

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marinarii-aproape-sa-si-piarda-golgheterul-vanat-de-cluburi-din-liga-1-atacantul-farului-andrei-banyoi-ar-putea-ajunge-in-fotbalul-maghiar-19185925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-certa-de-la-ripensia-in-randul-jucatorilor-patronul-dumitru-mihu-cauta-un-manager-sportiv-vom-face-si-un-anunt-de-angajare-e-nevoie-de-o-persoana-cu-mai-multa-vizibilitate-19185909

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 May. 2021, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă