Aerostar Bacău are probleme și Mihai Ionescu a impus un program extrem de dur, după meciul cu Pandurii: ”Jucătorii sunt blocați mental și fizic”. Decizia luată de antrenor, pentru că moldovenii nu evoluează în etapa 19

Andrei PASCU 09 Mar. 2021, 16:15 Liga 2

Mihai Ionescu nu a reușit să aducă vreo îmbunătățire la Aerostar Bacău. Ce-i drept, nu a trecut prea mult de când a fost instalat pe banca tehnică. A pregătit jucătorii doar la câteva antrenamente, iar primul meci al moldovenilor cu el la conducere s-a terminat la egalitate, 1-1 cu Pandurii, pe teren propriu.

Mihai Ionescu: ”În ciuda numeroaselor probleme, nu pot spune că sunt dezamăgit de echipă” 

Aerostar Bacău a avut de tras pentru un punct cu gorjenii, asta pentru că a fost condusă din minutul 18, după golul lui Gabriel Dodoi. Moldovenii au restabilit egalitatea în partea a doua, minutul 47, prin Alexandru Popescu. La finalul confruntării, antrenorul Mihai Ionescu a recunoscut că, deși și-a început mandatul cu un rezultat pozitiv, ar fi vrut cele trei puncte.

Dat fiind faptul că gorjenii sunt pe ultimul loc în Liga 2, Mihai Ionescu tindea la cele trei puncte. A pus egalul și pe seama faptului că Aerostar Bacău are ceva probleme de efectiv momentan, probleme de lot.

Sigur că ne-am fi dorit victoria. Era obiectivul principal. Totuși, în ciuda numeroaselor probleme, nu pot spune că sunt dezamăgit de echipă. Băieții și-au dorit mult, dar, pentru moment, atât pot. Sunt blocați fizic și mental. Ne confruntăm și cu multe indisponbilități, lucru care nu e ok. Trebuie să remediem multe neajunsuri”, a spus Mihai Ionescu, citat de Deșteptatea.

Aerostar Bacău, două meciuri în sezonul regular 

În etapa a 19-a din Liga 2, Aerostar Bacău nu va juca. Va sta, dar ”principalul” se va folosi de această perioadă pentru a-și pune la punct filozofia, iar echipa să arate cât mai repede așa cum își dorește. El va impune, conform sursei amintite, un program destul de dur pentru jucători, cu două antrenamente pe zi.

Apoi, Aerostar Bacău va mai juca două meciuri în sezonul regular, cu Concordia Chiajna, pe teren propriu, și cu CS Mioveni, pe teren străin. Acum, echipa lui Ionescu e penultima în Liga 2, cu numai 10 puncte în 17 partide. Ultima clasată, Pandurii, are cu două puncte mai puțin, dar în 16 meciuri.

Foto: Dragos Pășcăneanu/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/avalansa-de-convocari-din-liga-2-la-nationala-u19-pentru-amicalul-din-afara-perioadei-fifa-cu-serbia-fk-csikszereda-da-cei-mai-multi-jucatori-la-lot-19173461

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-gafa-incredibila-comisa-de-yaniv-segev-in-meciul-aerostar-pandurii-care-a-dus-la-deschiderea-scorului-cele-doua-echipe-raman-ultimele-in-liga-2-19173430

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-slatina-bacau-si-buzau-meciul-rapidului-incepe-la-ora-1200-19172865

 

 

Andrei PASCU 09 Mar. 2021, 16:15 Liga 2
Pe aceeași temă