VIDEO | Gafă incredibilă comisă de Yaniv Segev în meciul Aerostar – Pandurii, care a dus la deschiderea scorului. Cele două echipe rămân ultimele în Liga 2

Marius ANGHEL 08 Mar. 2021, 20:22 Liga 2

Gafă incredibilă la meciul dintre codașele Ligii 2 Aerostar Bacău și Pandurii Târgu Jiu, joc desfășurat sâmbăta trecută, în etapa a 18-a a Ligii 2.

La faza în care gorjenii au deschis scorul, Yaniv Segev (foto principal) a comis-o ca un amator. Moldovenii au reușit totuși să egaleze în repriza secundă, iar partida s-a încheiat la scorul de 1-1, rezultat care menține cele două echipe pe ultimele două locuri în eșalonul secund.

Yaniv Segev gafă colosală la meciul dintre Aerostar și Pandurii

”Lanterna roșie” Pandurii a deschis scorul pe terenul Aerostarului după o gafă incredibilă a lui Yaniv Segev, un mijlocaș de 24 de ani împrumutat de la ”U” Cluj.

În minutul 18, după un corner din stânga bătut de Aerostar și o minge jucată înapoi, Segev a trimis extrem de slab despre propriul portar, de la mijlocul terenului. Gabriel Dodoi, pe fază, a interceptat mingea imediat, a scapat spre poartă, l-a fentat pe Cebotari în dreapta și apoi a trimis în plasă pentru un 1-0 care i-a făcut pe moldoveni să-și pune serioare întrebări privința prezența lor în Liga 2.

https://www.youtube.com/watch?v=ODmoWC5ZOyk

Pandurii mai putea da încă o dată lovitura înainte de pauză, însă portarul Lucian Cebotari (41) a salvat cu piciorul în fața lui aceluiași Dodoi. Aerostar a amenințat până atunci poarta adversă doar prin faze fixe, prin Patrick și Alexandru Popescu.

Alexandru Popescu a egalat pentru Aerostar imediat după pauză

Repriza secundă a început cum nu se putea mai bine pentru Aerostar, care a reușit să egaleze imediat.

În minutul 47, după o centrare din dreapta a lui Alecsandru, Vraciu a încercat o foarfecă pe spate din 7 metri, balonul lovit imprecis s-a dus în sus, a picat în 4 metri, de unde Alexandru Popescu, pe fază, a reluat din 3 metri lângă bara din dreapta.

https://www.youtube.com/watch?v=ppz0eTsZ7Fg

Băcăuanii au alergat apoi după golul victoriei. Alecsandru, cu un șut-centrare, a fost aproape de a-și aduce echipa în avantaj în minutul 51, pentru ca în minutele 73 și 83 Patrick Popescu să greșească ținta din poziții foarte favorabile.

Aerostar Bacău a acumulat un total de 10 puncte și se menține pe locul 19, penultimul, iar Pandurii ajunge la 8 puncte și e tot pe ultimul loc, 20.

În etapa următoare, a 19-a, Aerostar stă, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe Turris Oltul, în timp ce Pandurii joacă pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu ASU Poli.

AEROSTAR BACĂU – PANDURII TÂRGU JIU 1-1

Alexandru Popescu 47′ / Gabriel Dodoi 18′

Aerostar: L. Cebotari – Andr. Alecsandru, C. Ardei, I. Chirilă, D. Mureșan – Segev, P. Popescu – D. Burlacu, Al. Popescu (Oteliță 79′), Vl. Mihalcea (Danale 63′) – Ct. Vraciu (cpt.)
Rezerve neutilizate: Deronja – Bobaru, Bobârnac, Dr. Petrișor, Al. Tofan
Antrenor: Mihai Ionescu

Pandurii: Aldescu – Pleașcă, Dieu, Moisie, D. Filip – Sylla (Corduneanu 90+1′), Bunga, F. Acosta, Velcotă (Pleșa 90+1′) – St. Goma (Răchișan 48′, Zaborowski 85′), Dodoi
Rezerve neutilizate: Iovicin – Nic. Cotolan, Rasoveanu, R. Cojocaru, , Habet
Antrenor: Călin Cojocaru

Stadion: Aerostar (Bacău); Fără spectatori; Arbitru: Cristian Codrea (Baia Mare); Asistenți: Răzvan Claudiu Tudor și Daniela Constantinescu (ambii din Craiova); Rezervă: Vlad Baban (Iaşi); Observatori: Bogdan Zanfirescu (Botoşani) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui).

REZUMATUL meciului Aerostar Bacău – Pandurii Târgu Jiu 1-1:

https://www.youtube.com/watch?v=gtkCXat6BN4

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto
Video: Religia Sportului

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-slatina-bacau-si-buzau-meciul-rapidului-incepe-la-ora-1200-19172865

 

 

Marius ANGHEL 08 Mar. 2021, 20:22 Liga 2
Pe aceeași temă