Aerostar Bacău a început numărătoarea inversă până la reluarea pregătirilor. A programat trei veniri, iar prima despărțire s-a produs deja. Alexandru Zaharia, trimis înapoi la Poli Iași

Andrei PASCU 06 Jan. 2021, 14:17 Liga 2
Aerostar Bacău a început numărătoarea inversă până la reluarea pregătirilor. A programat trei veniri, iar prima despărțire s-a produs deja. Alexandru Zaharia, trimis înapoi la Poli Iași

Aerostar Bacău mai are câteva zile și începe pregătirea pentru reluarea Ligii a 2-a. Moldovenii au prima ședință de antrenamente pe 11 ianuarie, după care vor merge într-un cantonament de 11 zile, în perioada 25 ianuarie – 5 februarie. Deocamdată, nu s-a decis locația.

Aerostar Bacău a programat două meciuri amicale, cu Foresta Suceava și Știința Miroslava

Sunt două variante dintre care băcăuanii vor alege, Târgu-Secuiesc sau Piatra Neamț. Apoi, după stabilirea locației, antrenorul Daniel Munteanu și stafful său vor decide și partidele amicale. S-au hotărât însă câteva meciuri de verificare în afara cantonamentului.

La revenirea din cantonament mai exact, cu câteva zile înaintea startului Ligii a 2-a, Aerostar Bacău va întâlni două echipe din Liga a 3-a, pe Foresta Suceava și Știința Miroslava.

Alexandru Zaharia, trimis mai repede înapoi la Poli Iași. Se negociază transferurile a trei fotbaliști 

Aerostar Bacău a anunțat și prima plecare din această iarnă. Antrenorul Daniel Munteanu a decis că nu mai are nevoie de atacantul Alexandru Zaharia (20 de ani), adus la începutul campionatului împrumut de la Poli Iași, din Liga 1. Moldovenii se pregătesc și de primele veniri.

Potrivit team-managerului Gabriel Voicu, cel puțin trei jucători vor ajunge la echipă, un fundaș, un mijlocaș și un atacant. În acest moment, potrivit lui Voicu, clubul grăbește negocierile pentru ca antrenorul Daniel Munteanu să îi aibă cât mai repede la pregătiri.

Cu siguranță că ne vom întări în această iarnă. Avem în vizor trei posturi: cel de stoper, de mijlocaș central și de atacant. Dar nu vom aduce doar de dragul de a spune că ne-am completat lotul. Vizăm trei jucători care să se poată impune ca titulari și să aducă un plus echipei. Sperăm să grăbim tratativele, astfel încât să-i putem avea încă de săptămâna viitoare, când ne reluăm antrenamentele”, a declarat Gabriel Voicu, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău a pierdut un singur meci în ultimele cinci partide din Liga 2 

Aerostar Bacău este în coada clasamentului în Liga 2, pe penultimul loc, 20. Are doar 9 puncte în 14 meciuri, dar în ultimele cinci partide a înregistrat câteva rezultate surprinzătoare. A învins Petrolul cu 4-1, a făcut trei rezultate de egalitate, cu U Craiova 1948 SA, 0-0, ASU Poli, 2-2, și SCM Gloria Buzău, 1-1, și a pierdut cu greu în fața Rapidului, 2-3.

Din sezonul regular, Aerostar Bacău mai are de disputat șase meciuri în 2021, cu Unirea Slobozia (acasă, 20 februarie), Metaloglobus București (deplasare, 27 februarie), Pandurii Târgu Jiu (acasă, 6 martie), Turris Oltul Turnu Măgurele (deplasare, 13 martie), Concordia Chiajna (acasă, 20 martie) și CS Mioveni (deplasare, 27 martie).

Foto: Cătălin Ciupureanu/ Sport Pictures și Actualitatea Vrânceană 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-nu-se-ridica-la-nivelul-asteptarilor-la-revenirea-in-liga-2-doru-damaschin-ne-straduim-sa-mentinem-echipa-in-divizia-secunda-presedintele-moldovenilor-promite-o-sch-19163135

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-continua-turul-de-forta-pe-piata-transferurilor-horatiu-moldovan-noul-portar-al-giulestenilor-19163787

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-albert-voinea-vorbeste-despre-despartirea-de-turris-oltul-imi-pare-rau-relatia-mea-cu-turris-a-fost-buna-spre-foarte-buna-motivul-avalansei-de-rezilieri-si-ce-spera-ata-19163789

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Jan. 2021, 14:17 Liga 2
Pe aceeași temă