Adrian Vlas: „Suntem toți o apă și-un pământ!”

30 Aug. 2009, 18:19 Liga 2
Adrian Vlas:** „Suntem toți o apă și-un pământ!

 

FC Farul a pierdut a doua partidă consecutivă cu scorul de 1-4. După ce a încasat opt goluri de la Chiajna și Brănești, portarul echipei de pe litoral admite că Farul nu joacă absolut nimic.

 

„Nu ne putem explica ce se întâmplă, de ce jucăm atât de slab și nu putem repeta evoluțiile din Italia, suntem toți o aspă și-un pământ. Suporterii care au intrat pe teren la meciul de la Brănești nu au avut să îmi reproșeze mie personal ceva, au fost pașnici și au cerut socoteală întregii echipe”, a declarat Vlas.

 

Goalkeeper-ul constănțenilor nu a dorit să comenteze afirmațiile tehnicianului Marius Șumudică în care acesta acuza, mai voalat, că jucătorii din vechea gardă a Farului au cea mai mare vină. „Nu vreau să comentez ce a spus antrenorul. Toți avem o vină egală. Nu numai noi, cei mai vechi, nu am jucat bine, ci întreaga echipă”, a mai adăugat Vlas care a mai adăugat: „Nu cred că o victorie în meciul cu Petrolul din următoarea rundă ne va pune pe picioare. Cred că avem nevoie de cinci victorii consecutive pentru a ne redresa. Farul se luptă să promoveze, acesta este obiectivul, nu vrem să fim o echipă de pluton”.

 

Articol scris de: Cristian BANCIU

30 Aug. 2009, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă