Adrian Mititelu Jr. declanșează, deja, ”războiul” dintre ”FC U” Craiova și Universitatea Craiova: ”CSU, nici nu știi, cât de mică începi să fii!” Mesajul pentru patronul rivalilor și ce a spus de tatăl său

Andrei PASCU 13 May. 2021, 20:46 Liga 2

U Craiova 1948 SA nici nu a promovat bine în Liga 1, că deja a început războiul mediatic cu Universitatea Craiova. Adrian Mititelu Junior a declarat, la finalul partidei cu FK Csikszereda, scor 0-0, că deja se gândește la confruntările cu rivala din oraș și a avut un mesaj și pentru patronul celeilalte echipe, Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu Junior, atac la Universitatea Craiova: ”CSU, nici nu știi, cât de mică începi să fii”

Fiul lui Adrian Mititelu este convins că marea majoritate a suporterilor va veni alături de ”FC U” Craiova, și că anumite sondaje pe care Mihai Rotaru le-a cerut în Craiova, cu privire la echipa pe care o va prefera Bănia, ar fi eronate.

”Țin să reamintesc că patronul celeilalte echipe a vorbit de niște sondaje, însă s-a făcut un sondaj timp de câteva zile, în care noi am ieșit cu 75 la sută la simpatia suporterilor. 75 la sută a ales că va susține echipa noastră. Trebuie să se spună despre asta la televizor, nu numai despre anumite sondaje aberante făcute de anumiți patroni în Liga 1. Ce e al nostru, e al nostru.

Am început în 2017 cursa pentru Liga 1. Mulți ne-au blamat că jucăm prin noroaie, că am început de nu știu unde. Acum am ajuns pe acest stadion. Ne-am întors unde ne e locul. CSU, nici nu știi, cât de mică începi să fii”, au fost cuvintele lui Adrian Mititelu Junior, la finalul partidei cu FK Csikszereda, la microfonul DigiSport.

Adrian Mititelu Junior, mesaj pentru tatăl său și anunț clar despre planurile pentru Liga 1 

Mititelu Junior a avut un mesaj și pentru tatăl său, aflat acum în spatele gratiilor. I-a dedicat promovarea, considerând că este principalul artizan al acestei performanțe. Adrian Mititelu Junior a precizat că, în timp, de când echipa a început din diviziile inferioare, în 2017, nu multă lume dădea mare încredere tatălui său, să reușească să ducă ”FC U” Craiova în Liga 1. E convins că în aceste momente, Adrian Mititelu se bucură de performanță.

Fiul lui Adrian  Mititelu a mai declarat că ”FC U” Craiova va începe să se gândească deja la transferurile pentru Liga 1, chiar dacă mai are două meciuri de disputat în acest play-off. În acest moment, strategia pentru Liga 2 e una singură, să fie câștigate ultimele două partide, pentru a termina pe locul 1.

”A fost inimaginabil de greu, mă bucur pentru aceste clipe. Însă am marele regret că tatăl meu, care este principalul răspunzător pentru ce se întâmplă în momentul de față, nu poate să se bucure alături de mine acum, fizic. Este o nedreptate mare, dar sunt convins că în spatele gratiilor este foarte bucuros și se bucură alături de noi toți. Am reușit să îi îndeplinim acest vis, de a ne întoarce în Liga 1, unde ne este locul.

Întotdeauna au fost pretenții mari la Craiova, însă noi nu vom face figurație în Liga 1, vom încerca să nu facem figurație, vor încerca să ne întărim, pentru că e nevoie de jucători noi la echipă. De mâine vom trece la treabă, însă să nu uităm că mai e un meci important, cu Rapid, pentru că dorim să terminăm pe locul 1. Vrem să facem șase puncte în următoarele două meciuri.

Ne dorim locul 1 și cred că am termina meritat acolo, însă mai avem un hop cu Rapid. Dacă vom învinge, vom termina matematic pe locul 1. Am face acest pas, ar fi păcat să nu îl facem”, a mai spus Mititelu Junior, care a recunoscut că la pauză a mers peste jucători în vestiar.

Adrian Mititelu Junior: ”Am îmbătrânit mult în acest play-off. Am trăit cu sufletul la gură” 

A punctat că a mai avut astfel de momente în acest sezon, dar nu pentru a se băga peste Eugen Trică, ci pentru a-i motiva pe jucători. I-a fost teamă până în ultimul moment de faptul că FK Csikszereda ar putea da lovitura pe ”Ion Oblemenco”, iar sărbătoarea s-ar putea amâna din nou, așa cum s-a întâmplat runda trecută.

”Am îmbătrânit mult în acest play-off. Am trăit cu sufletul la gură acest play-off. Ne bucurăm acum și împlinirea sufletească e mare, e dorința pe care tatăl meu o vrea de 10 ani. Îmi pare rău că nu e aici, e o mare nedreptate ce i se întâmplă. I-am adus o alinare sufletească.

Inclusiv la pauză am vorbit cu jucătorii, am mers la vestiare să îi motivez. Nu fac eu echipa, dar am o relație foarte deschisă și am format o familie la Craiova. Cred că aceasta a fost cheia succesului. Inclusiv cred că venirea lui Eugen Trică a fost o mutare care a adus un plus și mă bucur că am luat această decizie.

Am avut la pauză o discuție cu jucătorii și le-am zis că nu e nimic jucat. Le-am spus că trebuie să fim concentrați până la capăt, pentru că la câte am pățit în acest sezon, am stat cu emoții până în ultimul moment”, mai spus Adrian Mititelu Junior.

U Craiova 1948 SA mai are două meciuri și termină campionatul 

U Craiova 1948 SA a ajuns la 50 de puncte în urma meciului cu FK Csikszereda și avansul față de locul 3 este acum de fix șase puncte. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de CS Mioveni.

În ultimele două etape din play-off, ”FC U” Craiova va mai juca împotriva Rapidului și Dunării Călărași.

Foto: Cătălin Ciupureanu (Sport Pictures) și Remus Badea (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/discursul-lui-eugen-trica-dupa-ce-fc-u-craiova-a-promovat-matematic-in-liga-1-oltenii-se-bucura-pentru-moment-si-asteapta-meciul-cu-rapid-pentru-asigurarea-locului-1-in-play-off-m-19184559

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-la-un-punct-de-promovarea-matematica-in-liga-1-meciul-cu-fk-csikszereda-are-loc-de-la-ora-1730-in-arena-leilor-19184485

Andrei PASCU 13 May. 2021, 20:46 Liga 2
Pe aceeași temă