Administratorul judiciar Zăvăleanu a anunțat jucătorii că bagă Dinamo în faliment: ”Dacă nu găsesc bani până vineri, închid clubul!” Dinu Gheorghe atacă: ”E multă minciună acolo!”

Andrei PREOTU 06 Jul. 2022, 12:03 Liga 2
Administratorul judiciar Zăvăleanu a anunțat jucătorii că bagă Dinamo în faliment: ”Dacă nu găsesc bani până vineri, închid clubul!” Dinu Gheorghe atacă: ”E multă minciună acolo!”

E haos la Dinamo după retrogradarea în Liga 2! Clubul din ”Ștefan cel Mare” este într-o situație teribil de grea și e la un pas de faliment.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu le-ar fi transmis jucătorilor, conform Gazeta Sporturilor, că ”va închide clubul” în cazul în care nu reușește să le achite un salariu restant din cele trei până vineri, 8 iulie.

  • De un eventual abandon al celor de la Dinamo va profita Corvinul Hunedoara, prima pe lista FRF pentru a ocupa un nou loc vacant în Liga 2. La Corvinul, preşedintele Consiliului de Administraţie este Ioan Andone, legendă a ”câinilor”.

Răzvan Zăvăleanu, către jucătorii de la Dinamo: ”Dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul”

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, cel care i-a deciziile la Dinamo în procesul insolvenței, este îngrijorat de situația în care se găsește clubul, care este într-un real pericol să nu se prezinte la startul noului sezon de Liga 2.

Zăvăleanu ar fi purtat o discuție cu jucătorii care mai sunt la echipă, iar vineri ar putea fi ziua cu adevărat decisivă pentru Dinamo.

”Am promisiuni și în baza lor vă spun că până vineri veți primi câte un salariu. Dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul, altceva nu vă mai pot promite”, le-ar fi transmis Răzvan Zăvăleanu jucătorilor dinamoviști, conform GSP.

Jucătorii din lotul vechi al lui Dinamo, care încă sunt la echipă, nu au mai fost plătiți de trei luni.

Nu are cine să vorbească cu fotbaliștii

Dinamo i-a adus deja pe Bogdan Gavrilă, Valentin Lazăr și Neluț Roșu, toți jucători cu experiență în primul eșalon. În afara lor, la Dinamo ar fi trebuit să ajungă alți șapte fotbaliști de nivel de Liga 1, însă aceștia nu au avut cu cine să discute.

”Cornel Țălnar a avut discuții cu Rapidul. Era vorba de Bălan, Carnat și Stahl, care doreau să vină aici în urma discuțiilor purtate. Dar și-au găsit alte echipe, pentru că nu a avut cine să vorbescă cu ei. Băieții au și spus că vin cu cea mai mare plăcere, dar să le dăm o garanție vis-a-vis de contracte, nu de jocuri”, spunea Ionel Augustin, membru în Comisia Tehnică a lui Dinamo.

Dinamo nu mai are un administrator special, echivalentul unui președinte într-o societate aflată în insolvență, după ce Iuliu Mureșan a plecat de la club odată cu retrogradarea în Liga 2.

Dinu Gheorghe îl atacă pe Răzvan Zăvăleanu: ”Acum trei săptămâni spunea că lucrurile sunt sub control. Spune adevărul!”

La auzul veștilor date de Răzvan Zăvăleanu, Dinu Gheorghe, fost conducător inclusiv la Dinamo, l-a tras la răspundere pe administratorul judiciar, despre care spune că ”și-a asumat retrogradarea și, probabil, dispariția lui Dinamo”.

Dinu Gheorghe susține că din partea clubului din ”Ștefan cel Mare” au venit multe minciuni în ultima vreme și îi transmite lui Zăvăleanu că lumea trebuie să știe adevărul, deoarece ”câinii” au peste două milioane de suporteri în țară. Administratorul judiciar anunțase de curând că lucrurile sunt în continuare pe linia de plutire.

”E multă minciună acolo! Nimeni nu spune adevărul. Zăvăleanu acum trei săptămâni spunea că lucrurile sunt sub control. Spune adevărul! Lumea să știe situația. Sunt două milioane de suporteri cărora le pare rău unde a ajuns clubul care le-a adus bucurii. Zăvăleanu și-a asumat retrogradarea și probabil dispariția lui Dinamo. Trebuia să nu te bagi de la început”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport LIVE.

Andrei PREOTU 06 Jul. 2022, 12:03 Liga 2
Pe aceeași temă