ACS Berceni are șanse mari să continue tot la Berceni. „Săptămâna viitoare se va definitiva întreg lotul”

Marius ANGHEL 11 Aug. 2016, 15:47 Liga 2
ACS Berceni are șanse mari să continue tot la Berceni.**

ACS Berceni are șanse mari să continue în Liga 2 tot în comuna căreia îi poartă numele. Gruparea ilfoveană s-a pregătit în această vară pe stadionul Rocar și a fost aproape să se mute la Constanța, în locul Farului, apoi a găsit varianta de a juca la Buftea, însă, în cele din urmă, va rămane la Berceni.

Paul Terteleac, vicepreședintele clubului, a vorbit la Sport Total FM despre situația în care se regăsește echipa în acest start de sezon al Ligii 2.

„Până la urmă nu am schimbat nimic. Am încercat să ne mutăm la Constanța, dar nu am fost acceptați de către FRF. În cele din urmă, sediul a rămas tot în Berceni și echipa va avea același anume, dar e vorba de alți acționari, care vor conduce cum se vor pricepe ei mai bine.

La această oră suntem în regulă cu tot, mai puțin cu terenul de joc (n.r – echipa joacă la Buftea pe unul dintre terenurile FRF-ului). Probabil că vom juca în continuare la Berceni în schimbul unei chirii. Echipa este făcută în proporție de 70 la sută, iar săptămâna viitoare se va definitiva întreg lotul. Vor mai veni cinci-șase jucători cu nume cunoscute la nivelul acestei ligi. Marcel Abăluță este antrenor și în cursul săptămânii următoare se va decide asupra unui secund. Președinte va fi Cosmin Barbu, iar lângă dânsul vor veni doi finanțatori. Din păcate, domnul Stana nu mai face parte din staff-ul echipei.

Ne antrenăm pe Rocar, dar vom găsi un teren mai bun și veți vedea o echipă care va pune probleme serioase adversarilor”, a declarat Terteleac.

În prima etapă a noului sezon al Ligii 2, ACS Berceni a pierdut cu 4-1 la Balotești, iar sâmbătă va juca din nou în deplasare, la Academica Clinceni.

 

Marius ANGHEL 11 Aug. 2016, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă