A picat și varianta Panduru! „A avut pretenții financiare exagerate și nu ne-am înțeles”

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 15:23 Liga 2
A picat și varianta Panduru!**

UPDATE: La câteva zile după ce au fost refuzați de Ion Viorel, oficialii clubului ieșean au mai tăiat un nume pe lista potențialilor viitori tehnicieni în Copou. Basarab Panduru nu s-a înțeles cu președintele Florin Prunea în privința detaliilor financiare ale contractului și a refuzat oferta Iașiului.

„Negocierile cu Basarab Panduru au eșuat. El a solicitat un contract prea mare, noi nu am putut accepta pretențiile sale financiare și nu am ajuns la un acord. Prin urmare, varianta Panduru a picat”, a anunțat președintele Comitetului Director din Copou, Leonida Antohi.

„Am discutat cu Panduru, nu ne-am înțeles, ne-am strâns mâinile și ne-am despărțit”, a precizat și Florin Prunea.

În aceste condiții, oficialii din Copou vor trata în zilele următoare cu Gigi Mulțescu, alte două nume vehiculate în Copou fiind Viorel Hizo și Adrian Falub.


 

Basarab Panduru a ajuns în cursul dimineții la Iași și se află la această oră în discuții cu conducerea clubului CSMS privind preluarea băncii tehnice.

Însoțit de președintele Florin Prunea, Pandi a mers în cursul orei 11.00 la Primărie, unde a avut o primă discuție cu primarul Gheorghe Nichita, cele două părți ajungând la un acord de principiu.

„Sunt cu Basarab Panduru, dar până nu se clarifică situația nu pot da mai multe amânunte”, a precizat președintele Florin Prunea.

În timp ce Prunea se află în tratative cu Panduru, Costel Enache conduce antrenamentul grupării din Copou, el fiind încă antrenorul echipei în acte.

Vom reveni cu amănunte.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 15:23 Liga 2
Pe aceeași temă