13 jucători, mulți dintre ei U21, formează lotul pe care îl mai are acum Chindia! Clubul traversează un nou moment extrem de dificil, dar e optimist: ”Vă asigurăm că suntem dedicați în totalitate”

Bogdan ISTRATE 06 Jun. 2024, 22:40 Liga 2
13 jucători, mulți dintre ei U21, formează lotul pe care îl mai are acum Chindia! Clubul traversează un nou moment extrem de dificil, dar e optimist: ”Vă asigurăm că suntem dedicați în totalitate”

Chindia e din nou pe un butoi de pulbere, după un sezon completat ratat, încheiat în play-out-ul Ligii 2 și cu datorii și mai mari decât vara trecută, când echipa a retrogradat la finalul singurului meci pe prima scenă jucat la Târgoviște în ultimul sfert de veac.

Nici până astăzi, 6 iunie, nu a fost fixată data reunirii lotului, echipa nu are staff tehnic – și, se pare, în câteva zile nici administrativ – restanțele financiare cresc de la o zi la alta, iar viitorul pare unul sumbru pentru microbiștii de lângă Turn.

Pentru moment, nici pe asociați, nici pe cei care mai conduc clubul, doar formal, subiectul fotbal nu îi mai interesează. Tot ce contează e că se apropie alegerile, iar partidul de la conducere trebuie să scoată un scor cât mai bun.

Cine a mai rămas la Chindia

La câteva zile după comunicatul jenant îndreptat împotriva lui Iustin Popescu și Liga2.ro, Chindia a revenit astăzi cu altul, prin care încearcă să prezinte lotul de la momentul actual.

Un nou eșec, câtă vreme într-o lună – de la încheierea sezonului – clubul nu a perfectat vreun transfer și nici nu a fost în stare să convingă un antrenor să semneze, după încheierea raporturilor cu Diego Longo.

Lotul prezentat astăzi de Chindia, cu jucătorii pe care îi mai are la dispoziție, cuprinde 13 nume, printre care doi portari, Mario Contra și Andres Brînzea, ambii fără minute în campionatul recent încheiat, doi jucători exilați la Pucioasa anterior, Iulian Zamfir și Alexandru Petre, plus câțiva juniori, ultimul promovat zilele trecute, Ionatan Dogănoiu, despre care clubul a menționat eronat că este produsul său.

În rest, par să rămână jucătorii din Republica Moldova, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, veteranul Cornel Dinu și doi străini, Ivan Pesic și Ante Zivkovic, ambii cu contracte record pentru acest nivel, primul în jur de 7.000 de euro lunile trecute, celălalt cu peste 5.000 euro. Lui Zivkovic i-a fost prelungit contractul zilele trecute!

Alți doi ”underi”, Răzvan Tache (18 ani) și Iustin Cristea (17 ani), sunt și ei în lot, dar și Octavian Ursu (29 ani).

Pe site sunt toți

Clubul a anunțat jucătorii care mai fac parte din lot doar pe pagina sa de Facebook. În schimb, pe site-ul oficial, la rubrica seniori, apar în continuare Iustin Popescu, Matteo Fedele, Hysen Memolla, Nasser Chamed, Andrei Marc, Florin Plămadă, Roberto Romeo, Robert Moldoveanu, Răzvan Matiș, Alin Boțogan, Ionuț Anișorac etc, despre care nu s-a menționat absolut nimic în comunicat.

O situație mai aparte este la Adrian Ioniță, de care Chindia ar vrea, din nou, să scape. ”Nu a semnat prelungirea, pentru că nu i-a propus nimeni”, spun sursele noastre.

”Comunicare Lot AFC Chindia Târgoviște | Iunie 2024 |
În prezent, avem un lot de 13 jucători cu contracte valabile pentru cel puțin încă un sezon, pregătiți să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Suntem angajați în negocieri cu mai mulți sportivi și un staff tehnic valoros pentru a întări echipa si va asigurăm că suntem pregătiți pentru orice provocare.
Lot Chindia Târgoviște până în clipa de față:
Mario Contra
Andres Brînzea
Victor Bogaciuc
Maxim Cojocaru
⁠Cornel Dinu
⁠Petre Alexandru
⁠Ivan Pesic
Razvan Tache
⁠Iulian Zamfir
⁠Ante Zivkovic
Octavian Ursu
Iustin Cristea
Ionatan Doganoiu
Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și vă asigurăm că suntem dedicați în totalitate să construim o echipă puternică și competitivă”, comunicat Chindia, 6 iunie 2024.

La postarea clubului de pe pagina de Facebook au fost lăsate diverse comentarii de către suporteri, majoritatea negative. Chindia a avut un mesaj repetativ pentru unele dintre întrebările primite: ”Aceasta este o listă preliminară, cu jucătorii care au ÎN ACEST MOMENT contract cu Chindia. Evident ca după venirea antrenorului, numărul fotbaliștilor din lot probabil se va dubla, urmând să ajungă la 25-26. Trebuie doar să mai avem puțină răbdare. Lucrurile se mișcă în sensul bun.”

Foto: Chindia Târgoviște

Bogdan ISTRATE 06 Jun. 2024, 22:40 Liga 2
Pe aceeași temă