1 Martie fără datorii! Gloria mai are câteva zile să-și stingă litigiile

23 Feb. 2012, 17:26 Liga 2
1 Martie fără datorii!** Gloria mai are câteva zile să-și stingă litigiile

Chiar și cu 20 de miliarde de lei vechi, alocați din bugetul Consiliului Local, Gloria Buzău o duce rău financiar. Conducătorii formației din Crâng mai au doar câteva zile la dispoziție pentru a stinge litigiile cu Valentin Stan și Vali Mocanu, foști jucători ai grupării din Crâng. Potrivit ultimei întruniri a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, echipa buzoiană trebuie să le dea bani celor doi jucători până în ultima zi a lunii curente, în caz contrar riscând depunctarea.

Oficialii buzoieni au făcut primele demersuri și i-au achitat lui Vali Stan 50 de milioane de lei vechi. „Am primit în urmă cu trei zile 50 de milioane (lei vechi), mai am de primit fix 404 milioane. Îmi vreau toți bani, până la ultimul leu”, a declarat fostul fotbalist al Gloriei, actualmente antrenorul secund al formației Dunărea Galați.

Până la sfâșitul acestei luni, conducătorii Gloriei trebuie să îi achite în jur de 20 mii RON lui Vali Mocanu, fost junior la gruparea buzoiană. Cum litigiile lui Daniel Prodan și ale fraților Pușcă sunt deja pe masa oficialilor de la FRF, conducătorii grupării din Crâng mai au de „tras” până când clubul va intra în normalitate din punct de vedere financiar.

Coșconea: „Anormalitatea este o stare de spirit la Gloria Buzău”

Președintele AJF Buzău, Pompiliu Coșconea nu este surprins de faptul că, deși vistieria clubului este plină, Gloria continuă să își „ducă cu zăhărelul” foștii fotbaliști. „Este anormal ca acești bani publici dați pentru performanță să fie cheluiți pe jumătate pentru datorii și litigii. Cu toții știm ce se întâmplă acolo. Eu aș fi folosit banii pentru performanță, pentru centrul de copii și juniori, însă aici este vorba de management, care lipsește cu desăvârșire în Crâng. Acolo nu e decât un președinte și un discipol”.

Șeful fotbalului buzoian afirmă că suma primită de la autoritățile locale nu va fi suficientă grupării buzoiene: „Nu le vor ajunge acești bani. Ei sunt obișnuiți să aibă datorii tot timpul, iar lumea să le plângă pe umăr E clar. Nu vom ajunge nicăieri. Acolo sunt numai bani de la Primărie. Nimeni din mediul privat nu bagă bani acolo. Asta ar trebui să ne dea de gândit”.

Sursa: Opinia Buzău

23 Feb. 2012, 17:26 Liga 2
Pe aceeași temă