VIDEO | Suporterii Stelei au fost în Ghencea să-i încurajeze pe jucători înaintea barajului de promovare în Liga 3! Imagini spectaculoase

Marius ANGHEL 31 Jul. 2020, 10:25 Liga 4

Steaua e la două victorii distanță de promovarea în Liga 3, după două sezoane în care a ratat acest obiectiv în fața celor de la Academia Rapid, respectiv Carmen București, iar suporterii cei mai titrate echipe de fotbal din România au mers în Ghencea pentru a-i încuraja pe băieții lui Daniel Oprița înaintea barajul. ”Militarii” joacă sâmbătă, 1 august, cu Argeșul Mihăilești și miercuri, 5 august, cu Bărăganul Ciulnița pentru accederea în cel de-al treilea eșalon.

Suporterii Stelei au încurajat echipa înaintea barajului de promovare în Liga 3

Joi, suporterii Stelei au fost în Ghencea pentru a-i motiva pe jucătorii lui Daniel Oprița înaintea barajului de promovare în Liga 3, unde vor juca la Modelu, în Călărași, pe stadionul ”Vasile Enache”, fără spectatori, din cauza pandemiei.

”Împreună, mai puternici ca niciodată,
Mărșăluim către promovarea mult Așteptată”, au scris fanii Stelei pe bannerul afișat în Ghencea.

Fanii au stat vizavi de intrarea în Complexul Sportiv Steaua și le-au cântat jucătorilor. De asemenea, fotbaliștii au ieșit în stadionul și au cântat și salutat galeria.

Sâmbătă, de la ora 18:00, Steaua organizează la Modelu meciul cu Argeșul Mihăilești, campioana județului Giurgiu, iar miercuri, de la ora 17:00, Bărăganul Ciulnița, campioana județului Ialomița, e ”gazdă” în meciul tot de la Modelu cu Steaua. Ambele jocuri vor fi televizate pe DigiSport.

Ulterior, în 9 august, se vor întâlni în meci direct și Argeşul Mihăileşti și Bărăganul Ciulniţa, tot la Modelu. Câștigătoarea grupei din cele trei meciuri va promova în Liga 3, însă și ocupanta locului secund are șanse mari să treacă în liga superioară.

Steaua, desemnată și câștigătoarea Cupei României, faza municipală

Altfel, după ce a fost desemnată campioana Ligii a 4-a București în acest sezon ”înghețat” de pandemie, fiindcă avea un avans considerabil față de principala urmăritoare din campionat, șapte puncte peste Rapid 2, Steaua a fost desemnată joi de Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) și câștigătoarea Cupei României, faza municipală, ediția 2019-2020, urmând a evolua în primul tur al fazei naționale a competiției KO.

”Acest fapt se datorează imposibilității celorlalte trei echipe calificate în semifinalele competiției, ACSU Poli, AFC Bucharest United și CS Progresul 2005, de a asigura măsurile instituite de Guvern pentru disputarea jocurilor”, a anunțat AMFB.

Steaua joacă:? Sâmbătă, 1 august, ora 18:00: Steaua – Argeșul Mihăilești – Digi Sport 1? Miercuri, 5 august, ora…

Publicată de AS47 pe Joi, 30 iulie 2020

Împreună, mai puternici ca niciodată,Mărșăluim către promovarea mult Așteptată#spiritdeluptă

Publicată de AS47 pe Joi, 30 iulie 2020

⚽️ Sâmbătă, 1 august, ora 18:00STEAUA București ? Argeșul Mihăilești?️ Stadionul Vasile Enache · Modelu, Călărași⚽️…

Publicată de AS47 pe Joi, 30 iulie 2020

 

Marius ANGHEL 31 Jul. 2020, 10:25 Liga 4
Pe aceeași temă