Prahova – Mihăilești, amânat pentru 30 august

18 Aug. 2011, 12:37 Stiri
Prahova - Mihăilești,** amânat pentru 30 august

Prahova Tomșani a mai primit o „lovitură”, miercuri. Pe scurt: după ce înțelesese cu Primăria să joace la Moreni, meciurile de pe teren propriu, respectiva decizie a autorităților trebuia să „treacă” prin Consiliul Local. Miercuri, cu Ion Moldovan prezent în sală, „șeful” de la Dinamo fiind implicat activ la echipa lui Ion Mihai, consilierii „opoziției morenare” au dat lovitura – proiectul respingându-se și prin lipsa a doi consilieri ai „puterii”!

Astfel, Prahova Tomșani s-a văzut, din nou „pe drumuri”, cu mai puțin de 48 de ore înainte de startul noului sezon. După ce primise acceptul FRF de a juca la Moreni, echipa trebuie să se „reorienteze” rapid, cert fiind însă că ea va rămâne în județul al cărui nume în poartă!

„Am luat legătura cu cei de la Mizil, poate fi o variantă, facem demersuri pentru omologare. Până atunci, sper să găsim sprijin în județ. Deocamdată am căzut de acord cu Mihăileștiul să amânăm prima etapă, care a fost reprogramată pentru 30 august”, Ion Mihai,tronul echipei Prahova Tomșani.

Articol scris de Marian DIMA

18 Aug. 2011, 12:37 Stiri
Pe aceeași temă