Adversarele Stelei de la barajul de promovare sunt în conflict! Argeșul Mihăilești s-a retras, iar Bărăganul Ciulnița ”tună” | EXCLUSIV

Andreea VISU 07 Aug. 2020, 09:48 Liga 4
Adversarele Stelei de la barajul de promovare sunt în conflict! Argeșul Mihăilești s-a retras, iar Bărăganul Ciulnița ”tună” | EXCLUSIV

Steaua a reușit promovarea în Liga 3, după două încercări eșuate în anii precedenți, însă una dintre adversarele de la baraj este supărată din alte motive.

Din informațiile ProSport, Argeșul Mihăilești a anunțat că nu se va prezenta la ultimul meci de la barajul de promovare, cel cu Bărăganul Ciulnița, programat în data de 9 august, de la ora 17:30, pe stadionul „Vasile Enache” din Modelu, Călărași.

Bărăganul Ciulnița, supărată pe adversari

Campionii județului Ialomița, cei de la Bărăganul Ciulnița, sunt supărați că nu vor duce barajul la bun sfârșit, din cauza giurgiuvenilor de la Argeșul Mihăilești, care și-au anunțat retragerea.

Ialomițenii acuză faptul că au cheltuit în zadar bani pe testele pentru coronavirus și consideră că și locul 2 la acest baraj de promovare reprezenta o miză pentru ei.

„Am rămas doar cu participarea și 17.000 de lei dați pe teste. Am fi dorit să jucăm pe teren, să jucăm cu o echipă de talia noastră și să cerem înscrierea în Liga 3”, a spus un oficial al clubului Bărăganul Ciulnița, pentru ProSport.

Retragerea celor de la Argeșul Mihăilești le aduce o victorie la ”masa verde”, cu 3-0, celor de la Bărăganul Ciunița, astfel că echipa din Ialomița va termina grupa pe locul 2 și va avea șanse la promovarea în Liga 3, acolo unde vor ajunge cel puțin șapte dintre cele 14 locuri 2.

În Grupa B din ”Regiunea 6, Sud”, Steaua s-a impus cu scorul de 6-0 în fața celor de la Bărăganul Ciulnița, iar în primul meci, cel cu Argeșul Mihăilești, roș-albaștrii au învins cu scorul de 8-1.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/meciurile-etapei-a-doua-a-barajului-pentru-promovarea-in-liga-3-steaua-face-pasul-astazi-in-liga-superioara-19142602

https://liga2.prosport.ro/liga-4/meciurile-primei-etape-a-barajului-pentru-promovarea-in-liga-3-campioana-din-olt-a-castigat-la-masa-verde-accederea-in-cel-de-al-treilea-esalon-19141769

Andreea VISU 07 Aug. 2020, 09:48 Liga 4
Pe aceeași temă