OFICIAL! Victoria Brănești și Arieșul Turda au fost excluse din campionat

15 Mar. 2012, 18:34 Special
OFICIAL! Victoria Brănești și Arieșul Turda** au fost excluse din campionat

Două echipe din Liga a II-a, câte una din fiecare serie, au fost excluse oficial, astăzi, din competiție. Astfel, returul eșalonului secund va începe cu două formații în minus.

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a hotărât sancționarea cu măsura excluderii din campionatul unde activează pentru ACS Victoria Brănești (Liga a II-a, seria 1, echipa de seniori) și a echipei CS FC Arieșul Turda (Liga a II-a, seria a 2-a, echipa de seniori).

În urma acestor decizii, în această primă etapă a returului, Gaz Metan Severin nu va juca meciul din deplasare cu Arieșul Turda, prin urmare va câștiga cu 3-0, la fel urmând a face și Astra II Giurgiu, care ar fi trebuit să joace la Brănești cu Victoria.

Cu toate că incertitudinea planează și asupra echipelor Săgeata Năvodari și Mureșul Deva, cele două vor lua startul returului, însă nu se știe, deocamdată, pentru cât timp. În etapa 16, Săgeata joacă acasă cu CS Otopeni, în timp ce Mureșul întâlnește, tot pe teren propriu, pe Luceafărul Oradea.

Argeșul Mihăilești a fost exclusă din Liga 3! Nicio echipă nu mai retrogradează din Seria 3

În afara măsurilor luate împotriva Brăneștiului și a Turdei, Comisia de Disciplină a FRF a exclus din campionatul Ligii a III-a și pe CS Argeșul Mihăilești (Liga a III-a, seria a 3-a, echipa de seniori).

După excluderea acestei echipe, din Seria a III-a nu va mai retrograda nicio echipă, deoarece ultimele trei locuri ce duceau automat în Liga a IV-a sunt ocupate de Atletic Fieni, Rapid Clejani (aceastea două retrase din tipul turului) și de Argeșul Mihăilești. Totuși, echipele din partea de jos a seriei nu vor scăpa de emoții, pentru că, pâna la finalul campionatului, se va mai pune problema evitării locului 13, care poate duce la retrogradarea în urma clasamentului special al tuturor pozițiilor cu acest număr din fiecare serie.

Juniorii lui Internațional exluși și ei

Tot astăzi, FRF a luat decizia de a exclude din campionatele lor și cele două grupe de juniori, A și B, a formației Internațional Curtea de Argeș.

Articol scris de Marius ANGHEL

15 Mar. 2012, 18:34 Special
Pe aceeași temă