Valentin Lazăr a semnat primul contract ca antrenor principal, dar continuă și ca jucător! Schimbare importantă în cariera mijlocașului

Andrei PASCU 19 Jul. 2023, 14:18 Liga 4
Valentin Lazăr a semnat primul contract ca antrenor principal, dar continuă și ca jucător! Schimbare importantă în cariera mijlocașului

Valentin Lazăr începe, la numai 33 de ani, prima experiență ca antrenor principal! Încă mijlocaș, pentru că nu s-a retras din cariera de jucător, a fost prezentat drept noul conducător al băncii tehnice de către CSO Băicoi, club din Liga 4 Prahova.

Lazăr va fi ajuta echipa și din teren, în primul amical din această vară fiind pe foaia de joc.

  • Liga2.ro a scris despre trecerea lui Lazăr la CSO Băicoi în urmă cu o lună.

Valentin Lazăr, antrenor-jucător în Liga 4, la CSO Băicoi

Valentin Lazăr mai face un pas în spate pe final de carieră. Jucătorul crescut de Petrolul și vândut de Dinamo în Qatar, în 2017, a ajuns la CSO Băicoi, echipă care a terminat sezonul recent încheiat pe locul 5 din 18 în Liga a 4-a Prahova.

În vara trecută, jucătorul se întorcea, pentru al patrulea ”descălecat”, la Dinamo. Totuși, aventura de la clubul din ”Ștefan cel Mare” a fost de scurtă durată, întrucât, în urma unui conflict cu antrenorul Ovidiu Burcă, a plecat după doar câteva meciuri. În șapte meciuri a jucat pentru Dinamo în Liga 2, în ediția 2022/2023.

Ulterior, acesta a fost legitimat la CS Păulești, în Seria a 5-a a Ligii 3. Cu formația campioană a județului Prahova în 2021/2022, Lazăr a încheiat pe locul secund play-out-ul Seriei 5 din al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Valentin Lazăr era anunțat la CSO Băicoi, inițial, doar ca jucător

Acum, pentru stagiunea 2023/2024, Lazăr va juca la nivel județean, la CSO Băicoi, unde va fi și antrenor principal. În primă fază era prezentat doar ca fotbalist, dar apoi a fost anunțat și cu această nouă funcție, pe care nu a mai îndeplinit-o până acum.

După seria transferurilor anunțate, a sosit momentul să anunțăm și cel mai important element pe tabla noastră de șah.

Dragi suporteri, banca tehnică a formației noastre pentru noul sezon va fi ocupată de Valentin Lazăr, nimeni-altul decât fostul jucător al lui Dinamo București!

Așadar, bun venit, Vali Lazăr și mult succes în noua funcție!”, a anunțat clubul din Liga 4 pe Facebook.

Valentin Lazăr, debut cu victorie din poziția de antrenor principal

CSO Băicoi a făcut câteva achiziții interesante în această vară, de jucători care au evoluat sezonul trecut în Liga 3, după cum a anunțat tot prin intermediul site-ului de socializare.

Momentan, Valentin Lazăr se poate mândri cu un prim meci amical câștigat, întâia partidă din perioada de pregătire, 2-1 cu AFC Bănești-Urleta. Ca jucător, Lazăr a început duelul pe bancă.

În cariera sa, Valentin Lazăr a evoluat pentru Petrolul Ploiești, Chimia Brazi, Sportul Studențesc, Dinamo (în patru perioade), Concordia Chiajna (în două perioade), Al Sailiya, Al Kharitiyath (ambele din Qatar), Umraniyespor (Turcia), Al-Shahania (Qatar), CSM Reșița și CS Păulești.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CSO Băicoi

https://liga2.prosport.ro/liga-4/fotbalul-revine-la-viata-la-sacele-19277481

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/rezultatele-etapei-a-doua-a-fazei-regionale-din-cupa-romaniei-primele-doua-echipe-care-si-au-castigat-grupa-academica-recea-spulberata-din-nou-19277388

https://liga2.prosport.ro/liga-4/alexandru-munteanu-si-iasmin-latovlevici-aproape-de-judet-19277263

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-sezonul-2023-2024-faza-regionala-19277241

https://liga2.prosport.ro/special/dinastia-nemtescu-nepotul-andrei-a-dus-dunarea-giurgiu-in-liga-3-19277057

https://liga2.prosport.ro/liga-3/retezatul-hateg-s-a-retras-din-liga-3-dupa-un-sezon-in-acest-campionat-anuntul-principalului-finantator-al-clubului-si-reactia-antrenorului-19276651

 

Andrei PASCU 19 Jul. 2023, 14:18 Liga 4
Pe aceeași temă