„U” Cluj începe sezonul cu o pauză. Fanii „șepcilor roșii” îi sperie pe conducătorii echipelor din comunele unde urmează să joace clujenii: ‘Spuneți-le că avem numai 50 de locuri’

  • Universitatea Cluj va sta în prima etapă din Liga a IV-a, Ioan Ovidiu Sabău și Marius Popescu având timp să-și contureze lotul.
  • „Alb negrii” se vor duela cu 14 echipe în noul sezon, iar unii conducători își fac griji că nu vor avea unde să primească suporterii echipei clujene.


Mai sunt două săptămâni până când noul „U” Cluj își va începe aventura în Liga a IV-a. Adversari precum Viile Dejului, Armenopolis Gherla sau Unirea Triteni îi așteaptă pe jucătorii Universității. Astăzi s-a tras stabilit programul pentru Liga a IV-a a județului Cluj, iar formația „șepcilor roșii” a fost păsuită pentru prima etapă, ținându-se cont că nu este încă organizată.

Săptămâna trecută, managerul Ioan Ovidiu Sabău și antrenorul Marius Popescu au urmărit 80 de jucători la două trialuri, din care au ales doar șapte și se așteptată intrarea vechii societăți în faliment, pentru a trece și juniorii pe noua societate, dar și răspunsul unor fotbaliști precum Păcurar, Giurgiu sau Abrudan. Cum în Liga a IV-a Cluj s-au înscris 15 echipe, „U” Cluj va sta în prima etapă. Astfel, echipa manageriată de Ioan Ovidiu Sabău va începe practic campionatul cu un meci la Triteni.

Oficialii formațiilor cu care Universitatea se va duela au emoții înaintea jocurilor de pe teren propriu cu „alb-negrii”, gândindu-se la afluența de fani a suporterilor ce ar putea veni la stadioanele comunale pe care le pun la dispoziție. „Spuneți-le la suporterii Universității că avem numai 50 de locuri acolo”, a spus reprezentantul Unirii Tritenii de Jos, în ședința de la AJF, citat de actualdecluj.ro.

Președintele AJF, Vasile Marc, a ținut să le transmită oficialilor echipelor, în finalul ședinței să nu încerce să promoveze, dacă nu dispun de o situație financiară care să permită evoluția în Liga a III-a. „Vă anunț de pe acum că cei care n-aveți bani, să nu vă gândiți să promovați. Care n-aveți bani de Liga a III-a”, a fost avertizarea lui Marc.

Programul etapei I a Ligii a IV-a Cluj:

Vulturul Mintiu Gherlii – Unirea Triteni
Armenopolis Gherla – CFR Dej
Arieșul Mihai Viteazu – Someșul Gilău
ISCT – Unirea Florești
Viile Dejului – Sticla Arieșul Turda
CS Florești – Olimpia Gherla
Ardealul Cluj – Viitorul Mihai Georgescu
„U” Cluj
stă.

Programul Universității Cluj în turul Ligii a IV-a: stă, Unirea Triteni (d), CFR Dej (a), Someșul Gilău (d), Unirea Florești (a), Sticla Arieșul Turda (d), Olimpia Gherla (a), Viitorul Mihai Georgescu (d), Ardealul Cluj (a), CS Florești (d), Viile Dejului (a), Industria Sârmei Câmpia Turzii (d), Arieșul Mihai Viteazu (a), Armenopolis Gherla (d) și Vulturul Mintiu-Gherlii (a).

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă