Ion Coman și Cucui au mărit lista plecărilor din Zăvoi

Prezent luni la reunirea echipei, atacantul Ion Coman și-a reziliat ieri de comun acord înțelegerea cu CSM. Coman a avut o toamnă dezamăgitoare, în care a marcat un singur gol, și acela din penalty.

Insistențele fostului antrenor al Vâlcii, Claudiu Niculescu pentru transferul la Mioveni al fundașului Rareș Cucui (21 ani, foto mic) au dat roade. Vâlcea nu l-a cedat definitiv, dar l-a împrumutat pe Cucui până la vară la Mioveni, o echipă care încă speră la promovare, însă antrenorul Alex Pelici rămâne cu puține soluții la juniori.

Atacantul Enache Câju a discutat și el ieri posibilitatea rămânerii în Zăvoi, iar șefii clubului vor lua o decizie astăzi. Experimentatul jucător nu este de acord cu reducerea salariului, nu s-a antrenat încă și așteaptă clarificarea situației sale la echipă, acolo unde antrenorul Alex Pelici își dorește o reconstrucție în jurul său. Săptămâna viitoare, la Râmnicu Vâlcea este așteptat și camerunezul Chris Nkongue, conducerea din Zăvoi anunțând că își dorește și rezilierea contractului.  

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Dan LIXANDRU

Pe aceeași temă