Alertă de COVID-19 la Brașov, înainte de play-off-ul care stabilește campioana județeană! Un apropiat al liderul Ligii a 4-a e în stare gravă la spital: ”A fost în contact cu un fotbalist al echipei”

Adi MARICA 14 Jul. 2020, 11:19 Liga 4
Alertă de COVID-19 la Brașov, înainte de play-off-ul care stabilește campioana județeană! Un apropiat al liderul Ligii a 4-a e în stare gravă la spital: ”A fost în contact cu un fotbalist al echipei”

Liderul Ligii a 4-a Brașov, Precizia Săcele, se confruntă cu probleme serioase înaintea disputării play-off-ului pentru desemnarea campioanei Brașovului. Câștigătoarea acestui turneu va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga 3.

Președintele Precizia Săcele: ”Avem o problemă. Ne dorim să fie doar o alarmă falsă”

Concret, un apropiat al conducerii clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și se află în stare destul de gravă la un spital din Brașov, scrie Monitorul Expres.

Problema este însă că acest pacient ar fi luat contact înainte de a se interna în spital cu un jucător al Preciziei, care, astfel, ar putea fi infectat la rândul lui!

”Avem o problemă în care un apropiat al echipei este internat în spital după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Această persoană a fost în contact cu un fotbalist al echipei, astfel că acum așteptăm să vedem cum decurg lucrurile. Ne dorim să fie doar o alarmă falsă și să nu avem probleme pentru disputarea meciurilor. Cel mai important lucru este însă sănătatea fotbaliștilor și a celor din staff-ul echipei”, a declarat Adrian Secelean, președintele echipei săcelene.

Vestea bună ar fi ca Precizia este programată să joace primul meci abia miercurea viitoare, astfel că elevii lui Ciprian Ursu ar avea timp să facă testele împotriva noului coronavirus la finalul acestei săptămâni.

Colțea, propunere pentru AJF Brașov: ”Să facă demersuri la FRF să amâne disputarea meciurilor”

Cei de la Colțea sunt la curent cu problemele de la Săcele și spun că AJF Brașov ar trebui să amâne meciurile asta pentru ca și Precizia să poată juca.

”AJF Brașov trebuie să facă tot posibilul ca acest turneu să-l dispute cele trei echipe. Am înțeles că la Săcele sunt ceva probleme cu coronavirusul. Cei de la AJF Brașov trebuie să facă demersuri la FRF să amâne disputarea meciurilor până când săcelenii vor rezolva situația. O înlăturare a echipei de pe primul loc de la acest turneu ar fi total inuman. Acum așteptăm și rezultale testele noastre”, spune, pentru Monitorul Expres, Ciprian Jurubescu, președintele celor de la Colțea.

O decizie în ceea ce privește soarta play-off-ului va fi luată astăzi în cadrul ședinței Comitetului Executiv al AJF Brașov.

Corona și Colțea au făcut teste pentru COVID-19

Fotbaliștii celor de la CSM Corona Brașov, dar și cei de la Colțea Brașov au fost testați ieri pentru COVID-19. Cei de la Corona au fost testați la o clinică din Brașov, în timp ce Colțea a preferat o clinică din Miercurea Ciuc, aceeși la care s-au testat și fotbaliștii celor de la Sepsi OSK.

AJF Brașov vrea play-off în trei pentru stabilirea campioanei județene

AJF Brașov a luat în calcul să decidă campioana județeană în acest sezon afectat de pandemia de COVID-19 printr-un play-off în care să participe primele trei clasate din momentul opririi sezonului regulat. Astfel, Precizia Săcele, care era lider, urma să ia startul cu 43 de puncte, în timp de CSM Corona Brașov și Colțea Brașov să intre în competiție cu 42, respectiv 40 de puncte. Au fost programate și datele de disputare ale confruntărilor. Ele urmau să se desfășoare la 18, 22 și 25 iulie, cel mai probabil pe stadionul ”Tineretului”.

FRF a stabilit ca datele de desfășurare a partidelor de baraj pentru promovarea din Liga 4 în Liga 3 la începutul lunii august, în zilele de 1, 5 și 9, deci, până atunci, AJF-urile nu mai au timp mult la dispoziție pentru a-și anunțe campioana.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ajf-brasov-va-decide-campioana-la-liga-4-in-urma-unui-play-off-daca-se-va-juca-fara-masurile-suplimentare-din-protocolul-medical-ce-echipe-vor-participa-si-datele-de-disputare-ale-meciurilor-19137996

https://liga2.prosport.ro/liga-4/comitetul-de-urgenta-al-frf-a-validat-datele-de-disputare-ale-meciurilor-de-baraj-pentru-liga-3-precizarile-forului-si-cum-se-face-departajarea-in-caz-de-egalitate-de-puncte-19138196

Adi MARICA 14 Jul. 2020, 11:19 Liga 4
Pe aceeași temă